fbpx
Foto: adidas

adidas Ultraboost DNA x Lego Plates: tekaški copati s kockami LEGO

Igriva različica priljubljenih superg

Verjetno ste že seznanjeni z adidasovimi supergami Ultra Boost, ki jih odlikuje izjemno sodobna zasnova, saj so izdelani iz trpežnega materiala, ki natančno objame stopalo, hkrati pa omogoča svobodo gibanja. Danes že zelo dobro uveljavljena tehnologija Boost je osnova dinamičnega blaženja, hkrati pa tekaču vrača energijo, saj med tekom daje vrhunsko ravnovesje. Blagovni znamki adidas in Lego sta tako združili moči in ustvarili edinstven tekaški copat.

Sodelovanjem med adidasom in priljubljeno dansko znamko igrač LEGO spreminja priljubljene tekaške superge v igrivega spremljevalca, ki ga krasi ne samo zanimiv dizajn, temveč tudi izjemna udobnost.

Superge adidas Ultra Boost DNA x LEGO Plates so bolj ali manj podobne supergam Ultra Boost DNA, razen ene ključne razlike: slavne adidasove črte so zamenjale črte LEGO. Tekaški copati imajo tudi nekaj drugih “poklonov” znamki LEGO, vključno z logotipom na jeziku in detajli v obliki kock na zgornjem delu in na podplatu superg. Notranja obloga je prav tako v svetlo rumeni barvi LEGO. Superge so med drugim opremljene z dodatnimi kockami LEGO, ki jih lahko lastniki uporabijo za ustvarjanje svojega dizajna.

Cena tekaškega copata sega od 170 do 200 evrov, trenutno pa jih lahko dobite le v moški različici.

Dodatne Informacije

adidas.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!