fbpx

Adidas x Nike – legendarni natikači, za tiste, ki imajo radi obe znamki

Se ne morete odločiti med slovitimi natikači Adidas Originals Adilette in Nike Benassi? Zdaj se vam tudi ni treba. Shirt NYC je namreč našel salomonsko rešitev – komplet, ki je kombinacija obeh. Na eni nogi tako nosite natikače z znamenito kljukico, na drugi pa z enako znamenitimi tremi črtami. ''Impossible is Nothing, Just Do It!''

Ste privrženec tako znamke Adidas kot Nike? Se ne morete odločiti za stran? Kolebate med klasičnimi natikači enih in drugih? Zahvaljujoč newyorškemu podjetju Shirt NYC vam ne bo treba sprejeti te težke odločitve, saj so v ponudbo dodali par natikačev, sestavljen iz obeh znamk. Desni natikač je namreč Adidasov, levi pa Nikeov.

PREBERITE ŠE: Raised by Wolves: natikači brez morale

Ob nakupu natikač dobite tudi kratko majico Adidas x Nike.
Ob nakupu natikač dobite tudi kratko majico Adidas x Nike.

Ne gre za uradno sodelovanja med velikima rivaloma Nikeom in Adidasom, ki ima v nogometu ekvivalent v rivalstvu med Barcelono in Realom ter v tehnološkem med Samsungom in Applom, zato pa sta oba natikača originalna, kar pomeni, da dobite kakovost ameriške in nemške znamke. Ob nakupu dobite tudi brezplačno kratko majico s podpisom oz. logotipom obeh znamk, za katero avtorji trdijo, da je stoodstotno pravi ponaredek (100% fake real). Avtor ‘križancev’ je sicer svoje delo primerjal z delom francoskega umetnika Marcela Duchampa, Fountain (Pisoar), saj pravi, da je vzel nekaj, kar že obstaja in to rekontekstualiziral. Naročite jih lahko tu.

Galerija – natikači Adidas x Nike:

Dodatne Informacije

Več informacij:
worksite.info

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!