Nubrella – dežnik, ki ga ni treba držati, je kot nalašč za fotografe

Nubrella

Fotografiranje v dežju ni najlažja zadeva na tem svetu. Če želite zaščititi svojo fotografsko opremo, si morate običajno pomagati z dežnikom, kar prinaša kopico omejitev. To težavo lahko rešite z inovativnim dežnikom Nubrella, ki ga ni treba držati. Pokriva zgornji del telesa, je lahek in ga nosimo na rameni, kar pomeni, da imamo prosti obe roki.

Dežnik, ki ga ni treba držati, Nubrella morda ni za na ulico, saj boste z njim vzbujali precej pozornosti, a oblikovalec Alan Kaufman je imel prav, ko je dejal, da “bodo ljudje prej ali slej ugotovili, da je dežnik zelo uporaben in praktičen”. Temu lahko še posebej prikimajo fotografi, ki delajo na prostem in radi ali pa morajo fotografirati tudi v dežju.

PREBERITE ŠE: Umbrella Drone – moj dron je lahko dežnik


Z Nubrello je njihovo delo precej lažje, saj jim ga ni treba držati, pri tem pa ostanejo suhi tako sami in še pomembneje, fotoaparat. V nasprotju s klasičnim dežnikom temu do živega ne pride niti veter hitrosti 65 km/h, saj dežnik nosimo kot nahrbtnik, zato ga lahko uporabljate tudi med kolesarjenjem. Tehta 1,36 kilograma, premer dežnika pa znaša 66 centimetrov. Omislite si ga lahko z ali brez nahrbtnika. Ko ga ne potrebujete več, ga preprosto zložite in skrijete za hrbet. Brez nahrbtnika morate zanj odšteti 56 evrov, sicer pa 75.

Galerija – dežnik Nubrella:

Dodatne Informacije

Več informacij:
nubrella.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!