Google AutoDraw – aplikacija za hitro risanje, ki te spremeni v nadarjenega risarja

Google AutoDraw

Pametni telefon vam lahko pomaga pri marsičem. Zna vam stvari prevesti, vam dati navodila za pot, z njim lahko posnamete film, si izmerite utrip, zaženeta avto, prižgete luč itd. Težava nastane, ko želimo nekaj narisati. Risanje po majhnem zaslonu je bilo do zdaj precej nehvaležno opravilo, prav tako večina izmed nas – roko na srce – ne zna ravno vrhunsko risati in se zateka po rešitev k drugim. Od zdaj to ne bo več potrebno, saj je Google predstavil spletno aplikacijo Google AutoDraw, s katero boste v hipu ustvarili vrhunsko risbo.

Spletna aplikacija Google AutoDraw vas sicer ne bo spremenila v Pabla Picassa, zato pa vam bo omogočila, da se vaše krace spremenijo v vrhunske risbe.

Google ti tako pomaga narisati želeno stvar.
Google ti tako pomaga narisati želeno stvar.

Googlova umetna inteligenca namreč prepozna narisan motiv in vam predlaga primerljive že izdelane risbe iz svoje baze, med katerimi lahko prosto izbirate in jih dopolnite s preprostimi orodji.

PREBERITE ŠE: Spletni brskalniki 2017: Chrome ostaja kralj med brskalniki


Spletna aplikacija za hitro risanje Google AutoDraw je brezplačna, uporabljamo pa jo lahko tako na pametnih telefonih, tablica kot tudi osebnih računalnikih.

Dodatne Informacije

Več informacij:
autodraw.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
To je Samsung Galaxy A72 – velik telefon v družini Galaxy A