adidas ZX 2K BOOST: copat, ki pusti vtis!

Zadnjič posodobljeno: :

Udoben copat adidas ZX 2K BOOST se tokrat predstavlja v svoji najmehkejši različici in po več kot 30. letih ostaja najinovativnejši predstavnik linije adidas Originals. Z udarno barvno paleto in dizajnom, ki meji na estetsko drugačnost, bo letos na ulicah nedvomno puščal ustvarjalen modni odtis.

adidas ZX 2K BOOST je produkt desetletnega razvoja v tekaški tehnologiji, pri njegovi zasnovi pa so v adidasu zadovoljstvo postavili pred logiko in različne elemente legendarne serije ZX združili s tehnologijo Boost. S preigravanjem tradicionalnih atributov adidasove dolgoletne dediščine in osredotočanjem na udobje, ZX 2K BOOST prinašajo nov koncept, ki ga moramo najprej občutiti, da ga lahko razumemo.

adidas ZX 2K BOOST
adidas ZX 2K BOOST

Dizajn najnovejšega modela ZX zaznamujejo osupljivost, nesmiselnost in drugačnost, inovativna izdelava pa med nošenjem prinaša “nenavadno zadovoljujoč” občutek. Zgornji del čevlja je izdelan iz inženirske mreže, obdelane z varjenimi plastmi in brezjezično konstrukcijo, ki zagotavlja udobno prileganje gležnju. Nazobčan dizajn čevlja s tehničnim sistemom zavezovanja pa ustvarja udaren videz, ki ga še podkrepita odbiti rumeno-rdeča in belo-rumena barvna kombinacija.

adidas ZX 2K BOOST
adidas ZX 2K BOOST

Dizajn serije ZX se že od leta 1984 uvršča v sam vrh oblikovanja modnih copat, ki jih navdihujejo tekaški modeli. A ZX je veliko več kot udobna obutev, saj je z robustno kombinacijo tekaške tehnologije in sodobne estetike eden najbolj progresivnih modelov modne družine adidas Originals.

Modela ZX 2K BOOST sta v izjemno omejenih količinah na voljo v trgovini Buzz Čopova v Ljubljani.

Dodatne Informacije

Več informacij:
adidas.com

 

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Meissen x adidas ZX8000: adidas je predstavil superge iz porcelana