Samsung Galaxy Tab S7 in S7+: nova tablična računalnika novih zmogljivosti

Samsung Galaxy Tab S7 in S7+ imata poleg novih zmogljivosti, izboljšanega pisala S Pen, razširjenih tipkovnic, velikega zaslona in zmogljivega procesorja, tudi številna orodja, ki bodo olajšala vsakodnevna opravila in ponudila še več zabave.

Tablična računalnika Samsung Galaxy Tab S7 in S7+  nudita najnovejšo generacijo procesorja, ki je dovolj močan, da omogoča izboljšano produktivnost čez ves dan. Galaxy Tab S7 je opremljen s 27,94-centimetrskim zaslonom LTPS TFT, medtem ko Galaxy Tab S7+ nudi edinstven 31,49-centimetrski zaslon Super AMOLED. Obe napravi podpirata razmerje 16:10 in v kombinaciji s štirimi AKG zvočniki uporabniku pričarata čisto pravo kinematografsko izkušnjo v udobju doma. Zaslona sta očem prijazna zaradi majhne emisije modre svetlobe, kar omogoča pravi užitek pri pregledovanju družabnih omrežij ali igranju iger, hitrost osveževanja pri 120 Hz pa zagotavlja neprekinjeno in neomejeno zabavo.

Uporabniki lahko pričakujejo izboljšano večopravilnosti z novim pisalom S Pen s podaljšano konico in nadgradnjami, ki pri uporabi zagotavljajo še naravnejši občutek. V kombinaciji s hitrostjo osveževanja zaslona do 120 Hz, S Pen omogoča nemoteno zapisovanje med konferenčnim klicem ali poslovnim sestankom. Poleg tega lahko Samsung Notes aplikacija pretvori vse, kar uporabnik zapiše, v PDF-format, medtem ko lahko funkcija Audio Bookmark med pisanjem hkrati snema predavanja in sestanke, vse podatke pa sinhronizira, da so kasneje čim bolj uporabni. Samsung je izboljšal tudi Samsung Dex in vsestransko uporabno tipkovnico Book Cover, ki je opremljena z intuitivnimi funkcijami in daljšo sledilno ploščico, kar poskrbi za celovito izkušnjo podobno izkušnji z osebnim računalnikom.

Samsung Galay Tab S7+
Samsung Galay Tab S7+

Galaxy S7 in S7+ sta na voljo že ta mesec v treh barvah — v mistično črni, mistično srebrni in mistično bronasti. Cenovno se bodo naprave gibale od 719,90 evrov dalje.

Samsung Galaxy Tab S7
Samsung Galaxy Tab S7

Dodatne Informacije

Več informacij:
samsung.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!