Nove slušalke Sony WH-1000XM4: ko odlično postane še boljše!

Zadnjič posodobljeno: :

Sony je predstavil slušalke WH-1000XM4, četrto generacijo brezžičnih slušalk z odpravljanjem šumov v Sonyjevi nagrajeni družini 1000X.

Najnovejše slušalke Sony WH-1000XM4 združujejo prefinjeno oblikovanje z izjemnim udobjem in lahkotnim dizajnom. Izredno mehke ušesne blazinice so zasnovane za tiste, ki pogosto potujejo, saj enakomerno porazdelijo pritisk in povečajo stik ušesnih blazinic za bolj stabilno prileganje.

Sony WH-1000XM4
Sony WH-1000XM4

Prav tako ponujajo vso priljubljeno tehnologijo izjemno priljubljenih predhodnic z dodatnimi pametnimi funkcijami, ki omogočajo prilagajanje in nadzor glasbe, izboljšano odpravljanje šumov in samodejno prilagajanje okoljskega zvoka. Z novim algoritmom HD-procesor za odpravljanje šumov QN1 namreč odpravlja šum v realnem času, kar uporabniku omogoča, da se osredotoči na glasbo in odmisli zvoke iz okolja. Prav tako je na voljo funkcija Advanced Adaptive Sound Control, ki zazna, kje ste in kaj počnete, nato pa prilagodi nastavitve okoljskega zvoka za idealno zvočno izkušnjo. Sčasoma se funkcija nauči prepoznati lokacije, ki jih pogosto obiskujete, na primer delovno mesto, telovadnico ali najljubšo kavarno, ter nato zvok prilagaja situaciji.

S slušalkami WH-1000XM4 lahko uživate v glasbenem doživetju 360 Reality Audio, kjer vas glasba zaobjame tako, da imate občutek, kot da stojite pred svojim najljubšim izvajalcem. Novost pri slušalkah je tudi inovativna funkcija Speak-to-Chat, ki vam omogoča krajši pogovor, ne da bi pri tem morali odstraniti slušalke. Preprosto recite nekaj in slušalke bodo prepoznale vaš glas, samodejno ustavile glasbo in spustile zvoke iz okolja v vaše uho, vi pa se boste lahko pogovarjali s slušalkami na glavi.

Sony WH-1000XM4
Sony WH-1000XM4

Slušalke WH-1000XM4 so opremljene tudi z zaznavanjem porabe. Slušalke zaznajo, da so izpraznjene, in temu ustrezno prilagodijo predvajanje, da prihranijo izgubo moči baterije. Baterija sicer omogoča delovanje do 30 ur, s funkcijo hitrega polnjenja pa boste z 10-minutnim polnjenjem lahko brezžično poslušali glasbo še do 5 ur.

Brezžične slušalke WH-1000XM4 bodo na voljo konec poletja za 380 €, izbirali pa boste lahko med črno in srebrno barvo.

Galerija: Sony WH-1000XM4

Dodatne Informacije

Več informacij:
sony.si

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Slovenija: to so najbolj priljubljena Google iskanja Slovencev v letu 2020