8 izjemno romantičnih slovenskih nastanitev, ki dokazujejo, da je Slovenija pravljična!

Zadnjič posodobljeno: :

Slovenija je pravljična ... in pika!

Pred vami je nekaj izjemno romantičnih destinacij, ki samo dodatno dokazujejo, da je Slovenija ena sama pravljica!

Skriti biser

Idilična koča na Jezerskem, ki je kot iz pravljice!

Koča Skriti biser
Koča Skriti biser

Mir, sprostitev in eden najlepših razgledov na Jezerskem – vse to ponuja koča Skriti biser na Zgornjem Jezerskem. Nudi popoln pobeg vsem, ki se želite zares spočiti, se odmakniti od vsakdanjega vrveža, si napolniti baterije, predvsem pa se naužiti prelepih razgledov na mogočne vršace ter se nadihati svežega gorskega zraka.

VEČ O KOČI: citymagazine.si/skriti-biser

Garni hotel Dvor

Nadvse romantičen oddih v Goriških Brdih

Garni hotel Dvor
Garni hotel Dvor

Garni hotel Dvor je majhen, družinsko voden hotel, kjer se bodo potrudili po svojih najboljših močeh, da bo vaš obisk postal izkušnja, ki si jo boste želeli ponoviti. Zaradi svojega zaprtega, zaključenega ambienta, ponuja hotel intimno, prijazno atmosfero, s teras in balkonov pa se ponuja čudovit razgled na valovito briško pokrajino z vrhovi Alp v ozadju.

VEČ O HOTELU: citymagazine.si/hotel-dvor

Koča na vasi

Luksuzna počitniška hiška z jacuzzijem pod zvezdami

Koča na vasi
Koča na vasi

Koča na vasi je zgrajena izključno iz lesa in z veliko, veliko ljubezni. Ponuja oddih za 4 osebe ali par in je popolnoma opremljena za bivanje (kuhinja, jedilnica, dnevni prostor, kopalnica, dve spalnici in balkon). Za sprostitev je tu še finska savna, ki se nahaja v sami hiši in jo uporabljate po lastni želji. Zunaj je pokrita terasa s kaminom, nad njo, na strehi, pa terasa z bazenom z ogrevano vodo v sezoni. Na voljo so vam tudi kolesa, otroška igrala, piknik prostor, v zimskem času pa pod zvezdami ogrevan jacuzzi z raznobarvno osvetlitvijo in različnimi masažami.

VEČ O KOČI: citymagazine.si/koca-na-vasi

Eko apartmaji Ortenia

Razkošni glamping v naravi s šestimi zvezdicami

Eko apartmaji Ortenia
Eko apartmaji Ortenia

Ortenia so prvi ekološki apartmaji v Sloveniji, zasnovani na principih inovativne trajnostne gradnje. S premišljeno izbiro zdravih materialov in principov delovanja so postali kraj odkrivanja lepših trenutkov življenja, točka, v kateri se vaš svet stika s svetom narave. Tukaj lahko bivate v šestih razkošnih apartmajih: v Azuri, Herbarii, Lavandi, Rosi, Oriani in Inocentii. Vsaka ima tako svoje značilnosti, ki jih nekako razkriva tudi že samo ime.

VEČ O APARTMAJIH: citymagazine.si/ortenia

Chalet Alpske sanje

Rajska lepota nad Logarsko dolino

Chalet Alpske sanje
Chalet Alpske sanje

Nekaj zavojev nad eno najlepših alpskih dolin, Logarsko dolino, v naročju travnikov in gozdov, na 1.150 metri nad morjem, se nahaja Posestvo Ložekar. Počitniška hiša Alpske sanje je le nekaj korakov oddaljena od kmetije, a njena lega nudi nepozabno intimo. Domačnost in tradicija sta namreč tukaj na prvem mestu.

VEČ O POČITNIŠKI HIŠI: citymagazine.si/alpske-sanje

Apartmaji Pri nas

Očarljivi apartmaji v Dolini reke Soče

Apartmaji Pri nas
Apartmaji Pri nas

apartmajih Pri nas, ki jih boste našli v Kobaridu, vam nudijo prijetno bivanje v sodobno opremljenih apartmajih, kjer so za vaše udobje poskrbeli s kančkom svojevrstnosti. V njih preveva očarljiva eleganca in prefinjena kombinacija modernega z udobnim in domačim. Okolica je urejena z velikim vrtom, naravo, odprtim ognjiščem, letno kuhinjo/BBQ, jacuzzijem, samo 300 metrov stran pa vas čaka ponos doline, reka Soča. Cilj je, da si dovolite uživati v naravi, skupaj z vami pa so dobrodošli tudi vaši hišni ljubljenčki.

VEČ O APARTMAJIH: citymagazine.si/prinas

Glamping Pibernik

Dobrodošli v malem raju z dušo!

Glamping Pibernik
Glamping Pibernik

Blejski biser z dušo, rustikalno opremljen glamping Pibernik, se nahaja v osrčju narave na mirni lokaciji na Bledu, obdani z gozdom in velikim travnikom. Namenjen je samo odraslim, torej predvsem parom in družinam s starejšimi otroki (12+ let). V glampingu lahko prenočite v simpatičnih lesenih hiškah z lastnimi kopalnicami in se kopate v lesenem naravnem bazenu. Deluxe bungalov je hiška s pogledom na vrt ima vse kar potrebujete za popoln romantični vikend, Superior bungalov hiška pa združuje razkošje in udobje za zaslužen počitek!

VEČ O GLAMPINGU: citymagazine.si/glamping-pibernik

Čebron Estate

Sanjske počitnice v Vipavski dolini

Čebron Estate
Čebron Estate

Stran od mestnega vrveža, v osrčju čudovite Vipavske doline, natančneje v vasici Preserje, boste našli družinsko posestvo Čebron. Blagovna znamka Čebron Estate je trud večletnega delovanja na področju vinarstva, gostinstva in turizma. Njihov ponos so lastno pridelana izbrana vina, ki odražajo svojo sortnost, z ljubeznijo pripravljena hrana v restavraciji Rahela in ponudba nastanitve v sobah ali apartmaju, opremljenih v podeželjskem slogu z očarljivim pogledom na Vipavsko dolino.

VEČ O POSESTVU: citymagazine.si/cebron-estate

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Najlepši hrvaški hoteli, ki jih lahko obiščemo že to pomlad