9 stvari, ki jih govorijo moški, ko ženski pihajo na dušo (one pa to razumejo čisto drugače)

Zadnjič posodobljeno: :

Ženske in moški, dva različna svetova.

Kaj ženske razumejo, ko jim moški govorijo stvari, da bi se ob njih počutile čudovite, a dosežejo ravno nasprotni učinek?

“Ob tebi sem čisto zmeden, ne vem kaj naj sam s seboj!”

To je izredno neprivlačno. Ženska ima občutek, da moški ne ve, kaj si želi in se z njim ne počuti varno. Moški mora vedeti, kaj hoče, ter spoštovati žensko in njene želje.

“Ne nosi ličil.”

Njegova misel je sicer ta, da mu je ženska lepa ne glede na to, ali nosi ličila ali pa tudi ne. Nekatere ženske lahko razumejo ta stavek kakor da jo moški želi imeti pod nadzorom, da ji ukazuje, kakšen naj bo njen videz. Ženska se sama odloči ali in koliko ličil si bo nadela – enako, kot se moški odloči, koliko gela si bo dal na lase.

“Odrasel sem ob močni materi.”

S tem ženski sporoča, da je v družbi enega izmed redkih mož, ki se z njo lahko spoprimejo. Nobena ženska noče biti “tolerirana”. Želi si, da se jo vidi takšno, kakršna je, brez nekih etiket.

Včasih moški s svojimi komplimenti dosežejo ravno nasprotni učinek.
Včasih moški s svojimi komplimenti dosežejo ravno nasprotni učinek.

“Si močna ženska.”

Sliši se kot kompliment, vendar to ženskam daje vedeti, da moški za večino žensk meni, da so šibke. Kdo je, da bo predalčkal ženske na močne in šibke?!

“Nočem, da bi te takšno še kdo videl.”

To naj bi bilo seksi, ker vključuje skrivnost med zaljubljenima. Ženske bi se morale počutiti svobodno, da delijo svojo žensko lepoto toliko, kot si želijo. Moški pa s tem povedo, da naj ženska ve, da je njegova potreba po posedovanju večja od njene potrebe po tem, da se počuti svobodno.

“Morda nisi lepa vsakemu moškemu, ampak to mi je všeč.”

Tega moški sploh nikoli ne bi smel izgovoriti. Le negotovi moški, ki se bojijo izgubiti žensko, s katero so, bi izrekli nekaj takega, ob čemer bi se ženska počutila, kakor da je on njena edina mogoča izbira.

Le negotovi moški se bojijo izgubiti žensko.
Le negotovi moški se bojijo izgubiti žensko.

“Kaj počneš kasneje? Želim te videti, kadarkoli lahko.”

Ali naj bi to bilo privlačno? Vse, kar s tem pove, je, da ženska ve, da nima svojega življenja in ne more ničesar prinesti v odnos. To je tudi pokazatelj, da so mu ženske le način, kako zapravljati čas.

“Moja bivša ni bila kakor ti.”

Običajno to pomeni, da nima pojma, kaj si želi.

“Vedno si videti lepo.”

Čeprav gre za sladko besedno zvezo, je videti precej nezainteresirano. Večina žensk bi rada, da moški opazijo razliko, ko spremenijo svoj videz. Včasih je dobro priznati, da je oseba videti še bolj sijoče.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Ljubezen te ne more rešiti in 13 drugih stvari, ki si jih moraš zapomniti, ko iščeš partnerja!