ortenia-jost-gantar-izbor-80-mala
Utrip mesta · destinacija

Mir, svežina gozda, šumenje potočka ter nepozaben pogled na vasico in bližnji grad − vse to nudijo eko apartmaji Ortenia, ki se nahajajo v Podčetrku.

Ortenia so prvi ekološki apartmaji v Sloveniji, zasnovani na principih inovativne trajnostne gradnje. S premišljeno izbiro zdravih materialov in principov delovanja so postali kraj odkrivanja lepših trenutkov življenja, točka, v kateri se vaš svet stika s svetom narave.

Tukaj lahko bivate v šestih razkošnih apartmajih: v Azuri, Herbarii, Lavandi, Rosi, Oriani in Inocentii. Vsaka ima tako svoje značilnosti, ki jih nekako razkriva tudi že samo ime. Azura vas bo tako popeljala na širino morje, Herbaria vas bo s svojmi pomirjujočimi barvnimi toni zazibala v lenobnost bivanja, Lavanda vas bo z nežnostjo sivke popeljala v ravnovesje z naravo, Rosa vam bo pričarala svežino jutranje rose, Oriana vas bo objela z razkošjem zlatega objema jesenske narave, Inocenita pa bo s svojo nedolžno belino poskrbela, da se boste sprostili, se poglobili sami vase in morda zopet začutili nežnost in romantiko.

K vsemu naštetamu vas vabi tudi 24 ur odprti Spa center Oternia, v katerem vas čaajo zunanji masažni bazen, infra ali finska savna, krepčilna masaža ali pa preprosto počitek na blazinah. Ne manjka niti prostor za vadbo, opremljen s profesionalnim sobnim kolesom in eliptikom, TRX-trakovi in drugimi manjšimi pripomočki za vzdrževanje psihofizične kondicije. Izposodite si lahko tudi vrhunska kolesa z vso dodatno opremo, v aparatmajih pa vas čakajo pohodne palice in karta pohodnih poti.

Bližnja okolica vam tako poleg možnosti rekreacije v naravi ponuja še nešteto možnosti za raziskovanje kulturne in zgodovinske dediščine Kozjanskega, širok izbor užitkov v velnesih in kulinarično razvajanje.

Eko apartmaji Ortenia (Foto: Booking.com)Odpri galerijo
Chalet Alpske sanje (Foto: Booking.com) Chalet Alpske sanje: rajska lepota nad Logarsko dolino 67296540_384525615537563_6853715481442989172_n Skrita od radovednih pogledov: čudovita plaža v bližini Opatije, kjer bi se lahko kopali celo poletje! Keltske hiške v Kampu Podzemelj (Foto: Booking.com) Edinstven glamping ob Kolpi: keltske hiške za romantičen oddih v dvoje Villa Ružić (Foto: Booking.com) Villa Ružić: ena najbolj edinstvenih nastanitev v Istri, ki vas bo začarala na prvi pogled! · · · ·