Znaki, ki ti bodo povedali vse: tako se obnaša moški, ki si želi resno zvezo in ne le bežne avanture

Ne želiš prehitro sklepati, ali želi resno zvezo?

Preberi si, kateri so znaki, da s teboj misli resno in da “s teboj želim preživeti preostanek življenja” ni le fraza!

Aktivno dela na težavah in jih ne pometa pod preprogo

Ne želi si, da bi ga na koncu sovražila. Ne želi si, da bi bila v razmerju nesrečna. Zato se, kadar se pojavijo težave, s teboj pogovarja. Na koncu prideta do kompromisa in delata na tem, da bodo stvari boljše. Naredi, kar je treba narediti in se ne pretvarja, da je vse okej. Ne ignorira tvojega mnenja in se ne obnaša, kot da dramatiziraš. Kadarkoli gre kaj narobe, to vzame resno, saj je resen glede vajinega razmerja.

Redno preverja, če si še vedno srečna v zvezi

Ni v njegovi navadi, da bi kr sklepal, da je vse okej. Ne domneva, da je popoln partner. Pravzaprav vpraša tebe. Želi slišati, kako se počutiš. Želi vedeti, kaj misliš. Želi biti prepričan, da si še vedno navdušena nad vajinim skupnim življenjem. Ustvari odprto komunikacijo, saj želi, da veš, da mu lahko poveš karkoli.

Pripravil je načrt za vajino prihodnost ali pa vsaj govori o vajini prihodnosti

Ve, ali se želi poročiti in na primer preseliti iz mesta, ve, ali si želi otroke. Pred tabo ničesar ne skriva, ti pa ne skrivaš ničesar pred njim. Ne čakata na jutri, da bi razmišljala o skupni prihodnosti. Pripravita načrte za prihodnost (ali pa vsaj razpravljata o tej ideji), ker si ne moreta predstavljati, da bi preostanek življenja preživela en brez drugega. Sta ekipa in to nameravata ostati.

Redno preverja, če si še vedno srečna v zvezi.
Redno preverja, če si še vedno srečna v zvezi.

Nenehno se trudi, da bi se izboljšal

Ko naredi nekaj narobe, ne išče izgovorov, zakaj te je prizadel. Ne poskuša spremeniti narative situacije, da bi tebe spremenil v krivca. Prevzame odgovornost za to, kar je storil, se opraviči in aktivno trudi, da bi se izboljšal, da bi okrepil vajin odnos. Verjame, da si zaslužiš najboljše, kar lahko ponudi.

Resnično vama je predan

Zvest je. Spoštuje te. In v razmerje vlaga enako truda kot ti. Dni, ko je bil “player”, je pustil za sabo, saj se je pripravljen zavezati samo tebi. Ne zanimajo ga druga dekleta. Želi se le tebe. Za vedno.

Podpira tvoje največje upe in sanje

Verjame, da se v tebi skriva tisto, kar je potrebno, da uspeš in te spodbuja, da to poiščeš. Želi si, da bi bila srečna v zvezi in zunaj vajinega odnosa. Želi si, da se počutiš izpopolnjeno. Želi ti zagotoviti, da dosežeš svoj potencial.

Podpira tvoje največje upe in sanje.
Podpira tvoje največje upe in sanje.

Do tebe se obnaša kot do svojega “soigralca”

Zanj si enakovredna. Zanj si prijateljica. Vedno te vključi v svoje odločitve, ker meni, da bi morala prihodnost ustvarjati skupaj. Verjame, da sta v tem SKUPAJ!

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
10 znakov čustveno nedosegljivega partnerja