Eko apartmaji Ortenia: razkošni glamping v naravi s šestimi zvezdicami

Mir, svežina gozda, šumenje potočka ter nepozaben pogled na vasico in bližnji grad − vse to nudijo eko apartmaji Ortenia, ki se nahajajo v Podčetrku.

Ortenia so prvi ekološki apartmaji v Sloveniji, zasnovani na principih inovativne trajnostne gradnje. S premišljeno izbiro zdravih materialov in principov delovanja so postali kraj odkrivanja lepših trenutkov življenja, točka, v kateri se vaš svet stika s svetom narave.

Eko apartmaji Ortenia (Foto: Booking.com)
Eko apartmaji Ortenia (Foto: Booking.com)

Tukaj lahko bivate v šestih razkošnih apartmajih: v Azuri, Herbarii, Lavandi, Rosi, Oriani in Inocentii. Vsaka ima tako svoje značilnosti, ki jih nekako razkriva tudi že samo ime. Azura vas bo tako popeljala na širino morje, Herbaria vas bo s svojmi pomirjujočimi barvnimi toni zazibala v lenobnost bivanja, Lavanda vas bo z nežnostjo sivke popeljala v ravnovesje z naravo, Rosa vam bo pričarala svežino jutranje rose, Oriana vas bo objela z razkošjem zlatega objema jesenske narave, Inocenita pa bo s svojo nedolžno belino poskrbela, da se boste sprostili, se poglobili sami vase in morda zopet začutili nežnost in romantiko.

Eko apartmaji Ortenia (Foto: Booking.com)
Eko apartmaji Ortenia (Foto: Booking.com)

K vsemu naštetamu vas vabi tudi 24 ur odprti Spa center Oternia, v katerem vas čaajo zunanji masažni bazen, infra ali finska savna, krepčilna masaža ali pa preprosto počitek na blazinah. Ne manjka niti prostor za vadbo, opremljen s profesionalnim sobnim kolesom in eliptikom, TRX-trakovi in drugimi manjšimi pripomočki za vzdrževanje psihofizične kondicije. Izposodite si lahko tudi vrhunska kolesa z vso dodatno opremo, v aparatmajih pa vas čakajo pohodne palice in karta pohodnih poti.

Eko apartmaji Ortenia (Foto: Booking.com)
Eko apartmaji Ortenia (Foto: Booking.com)

Bližnja okolica vam tako poleg možnosti rekreacije v naravi ponuja še nešteto možnosti za raziskovanje kulturne in zgodovinske dediščine Kozjanskega, širok izbor užitkov v velnesih in kulinarično razvajanje.

Dodatne Informacije

Rezervacija:
booking.com

Naslovna fotografija:
Ortenia / Jošt Gantar

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!