Eko apartmaji Ortenia: razkošni glamping v naravi s šestimi zvezdicami

Mir, svežina gozda, šumenje potočka ter nepozaben pogled na vasico in bližnji grad − vse to nudijo eko apartmaji Ortenia, ki se nahajajo v Podčetrku.

Ortenia so prvi ekološki apartmaji v Sloveniji, zasnovani na principih inovativne trajnostne gradnje. S premišljeno izbiro zdravih materialov in principov delovanja so postali kraj odkrivanja lepših trenutkov življenja, točka, v kateri se vaš svet stika s svetom narave.

Eko apartmaji Ortenia (Foto: Booking.com)
Eko apartmaji Ortenia (Foto: Booking.com)

Tukaj lahko bivate v šestih razkošnih apartmajih: v Azuri, Herbarii, Lavandi, Rosi, Oriani in Inocentii. Vsaka ima tako svoje značilnosti, ki jih nekako razkriva tudi že samo ime. Azura vas bo tako popeljala na širino morje, Herbaria vas bo s svojmi pomirjujočimi barvnimi toni zazibala v lenobnost bivanja, Lavanda vas bo z nežnostjo sivke popeljala v ravnovesje z naravo, Rosa vam bo pričarala svežino jutranje rose, Oriana vas bo objela z razkošjem zlatega objema jesenske narave, Inocenita pa bo s svojo nedolžno belino poskrbela, da se boste sprostili, se poglobili sami vase in morda zopet začutili nežnost in romantiko.

Eko apartmaji Ortenia (Foto: Booking.com)
Eko apartmaji Ortenia (Foto: Booking.com)

K vsemu naštetamu vas vabi tudi 24 ur odprti Spa center Oternia, v katerem vas čaajo zunanji masažni bazen, infra ali finska savna, krepčilna masaža ali pa preprosto počitek na blazinah. Ne manjka niti prostor za vadbo, opremljen s profesionalnim sobnim kolesom in eliptikom, TRX-trakovi in drugimi manjšimi pripomočki za vzdrževanje psihofizične kondicije. Izposodite si lahko tudi vrhunska kolesa z vso dodatno opremo, v aparatmajih pa vas čakajo pohodne palice in karta pohodnih poti.

Eko apartmaji Ortenia (Foto: Booking.com)
Eko apartmaji Ortenia (Foto: Booking.com)

Bližnja okolica vam tako poleg možnosti rekreacije v naravi ponuja še nešteto možnosti za raziskovanje kulturne in zgodovinske dediščine Kozjanskega, širok izbor užitkov v velnesih in kulinarično razvajanje.

Dodatne Informacije

Rezervacija:
booking.com

Naslovna fotografija:
Ortenia / Jošt Gantar

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Kam moraš na dopust v 2021 glede na svoje astrološko znamenje?