Chalet Alpske sanje: rajska lepota nad Logarsko dolino

Chalet Alpske sanje (Foto: Booking.com)
Zadnjič posodobljeno: :

Nad Logarsko dolino, v Solčavi, na vas čaka ta krasotica. V Chalet Alpske sanje se lahko razvajate in se prepustite, da vas objame narava in dotaknejo gore!

Nekaj zavojev nad eno najlepših alpskih dolin, Logarsko dolino, v naročju travnikov in gozdov, na 1.150 metri nad morjem, se nahaja Posestvo Ložekar. Počitniška hiša Alpske sanje je le nekaj korakov oddaljena od kmetije, a njena lega nudi nepozabno intimo. Domačnost in tradicija sta namreč tukaj na prvem mestu.

Chalet Alpske sanje (Foto: Booking.com)
Chalet Alpske sanje (Foto: Booking.com)

Namestitev vam nudi udobje, pričarano s kakovostnimi naravnimi materiali iz lokalnega okolja. V pritličju je velik bivalni prostor z jedilnico, kaminom in TV-jem. Prostor je povezan s popolnoma opremljeno kuhinjo, velika masivna miza pa kar kliče po monopoliju v krogu družine, taroku v družbi prijateljev ali resni razpravi o prihodnosti sveta. V prvem nadstropju so tri prikupne zakonske spalnice z dvema kopalnicama. Tudi te sobe so skrbno opremljene z izdelki iz naravnih materialov. Za nespečneže se v vsaki od spalnic za ročno izdelano leseno omarico skriva moderen TV. Mansarda ima štiri ležišča in prisrčen igralni kotiček.

Chalet Alpske sanje (Foto: Booking.com)
Chalet Alpske sanje (Foto: Booking.com)

Piko na i prida razkošen in sodobno opremljen wellness za popolno intimo, za telo in duha. Infra savna, finska savna, z zeliščnimi in svetlobnimi terapijam, masažna kad in tuš s parno savno zaokrožijo popolno sprostitev. Svežino wellnessa dopolnjuje mini bar z vinsko vitrino, napolnjeno s vrhunskimi slovenskimi vini, ter prikupno ležišče.

Chalet Alpske sanje (Foto: Booking.com)
Chalet Alpske sanje (Foto: Booking.com)

Veliko število ličnih oken skrbi za svetlo notranjost in kar iz počivalnikov pa si lahko privoščite razgled na neokrnjen gorski svet, razgled, ki ga je težko opisati – preprosto ga morate doživeti. Iz dnevnega prostora je prehod, ki popelje na leseno teraso, ki objema hišo tako, da se zmeraj najde prostor pod soncem ali v senci.

Dodatne Informacije

Rezervacija:
booking.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Jama v Dubrovniku, ki skriva rajsko plažo