garni hotel dvor
Utrip mesta · destinacija

Garni hotel Dvor, ki ga boste našli v Dobrovem v Goriških Brdih, je intimen, prijeten in nadvse romantičen hotel. Verjemite, tukaj boste ponovno obudili vse iskrice!

Garni hotel Dvor je majhen, družinsko voden hotel, kjer se bodo potrudili po svojih najboljših močeh, da bo vaš obisk postal izkušnja, ki si jo boste želeli ponoviti. Zaradi svojega zaprtega, zaključenega ambienta, ponuja hotel intimno, prijazno atmosfero, s teras in balkonov pa se ponuja čudovit razgled na valovito briško pokrajino z vrhovi Alp v ozadju.

Hotel Dvor ponuja šest modernih in svetlo opremljenih dvoposteljnih sob, ki zagotavljajo občutek sproščenosti in udobja. Predstavljajo kontrast zunanjosti Dvora, ki ohranja tradicijo stare briške arhitekture. Poleg sob lahko tukaj rezervirate tudi apartma. Dvor ima namreč pet udobnih apartmajev, ki so opremljeni z vsem, kar potrebujete za krajše ali daljše počitnice. Apartmaji imajo eno ali dve spalnici in kopalnici, primerni pa so za dve do pet oseb. Vsak apartma ima ločen vhod in svoj balkon in dostop na teraso. Vsi apartmaji, razen apartmaja 5, so v dveh nivojih.

Dan se tukaj začne z okusnim samopostrežnim zajtrkom. Vabljivi vonji kave, svežega kruha in peciva bodo poskrbeli za odličen začetek vaših aktivnosti ali počitka v Brdih. Za rekreacijo in sprostitev Dvor nudi tudi bazen, za vaše aktivnosti pa lahko najamete kolesa, električna kolesa in skuterje, ki vas bodo v objem zelenih briških gričev zapeljali brez hrupa in onesnaževanja. V prijetnem ambientu v sklopu hotela deluje tudi Bar Dvor, kjer lahko uživate v široki ponudbi briških vin, koktajlov, čajev, kav in prigrizkov.

Garni hotel Dvor (Foto: Booking.com)Odpri galerijo
koca na vasi Koča na vasi: luksuzna počitniška hiška z jacuzzijem pod zvezdami Butični hotel Dobra Vila Bovec (Foto: Booking.com) Dobra vila Bovec: eleganten butični hotel na idilični lokaciji sredi travnikov in gora Saksida Estate (Foto: Booking.com) Saksida Estate: čari kampiranja tik ob vinogradu v Vipavski dolini 81865840_2906761942711355_3710106021268021382_o Grad Vinica: butični oddih, kjer se boste počutili kot kralji! · · · ·