Garni hotel Dvor: nadvse romantičen oddih v Goriških Brdih

Zadnjič posodobljeno: :

Garni hotel Dvor, ki ga boste našli v Dobrovem v Goriških Brdih, je intimen, prijeten in nadvse romantičen hotel. Verjemite, tukaj boste ponovno obudili vse iskrice!

Garni hotel Dvor je majhen, družinsko voden hotel, kjer se bodo potrudili po svojih najboljših močeh, da bo vaš obisk postal izkušnja, ki si jo boste želeli ponoviti. Zaradi svojega zaprtega, zaključenega ambienta, ponuja hotel intimno, prijazno atmosfero, s teras in balkonov pa se ponuja čudovit razgled na valovito briško pokrajino z vrhovi Alp v ozadju.

Garni hotel Dvor (Foto: Booking.com)
Garni hotel Dvor (Foto: Booking.com)

Hotel Dvor ponuja šest modernih in svetlo opremljenih dvoposteljnih sob, ki zagotavljajo občutek sproščenosti in udobja. Predstavljajo kontrast zunanjosti Dvora, ki ohranja tradicijo stare briške arhitekture. Poleg sob lahko tukaj rezervirate tudi apartma. Dvor ima namreč pet udobnih apartmajev, ki so opremljeni z vsem, kar potrebujete za krajše ali daljše počitnice. Apartmaji imajo eno ali dve spalnici in kopalnici, primerni pa so za dve do pet oseb. Vsak apartma ima ločen vhod in svoj balkon in dostop na teraso. Vsi apartmaji, razen apartmaja 5, so v dveh nivojih.

Garni hotel Dvor (Foto: Booking.com)
Garni hotel Dvor (Foto: Booking.com)
Garni hotel Dvor (Foto: Booking.com)
Garni hotel Dvor (Foto: Booking.com)

Dan se tukaj začne z okusnim samopostrežnim zajtrkom. Vabljivi vonji kave, svežega kruha in peciva bodo poskrbeli za odličen začetek vaših aktivnosti ali počitka v Brdih. Za rekreacijo in sprostitev Dvor nudi tudi bazen, za vaše aktivnosti pa lahko najamete kolesa, električna kolesa in skuterje, ki vas bodo v objem zelenih briških gričev zapeljali brez hrupa in onesnaževanja. V prijetnem ambientu v sklopu hotela deluje tudi Bar Dvor, kjer lahko uživate v široki ponudbi briških vin, koktajlov, čajev, kav in prigrizkov.

Dodatne Informacije

Rezervacija:
booking.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Grad Vinica: butični oddih, kjer se boste počutili kot kralji!