fbpx

Koča na vasi: luksuzna počitniška hiška z jacuzzijem pod zvezdami

Zadnjič posodobljeno: :

Privoščite si svoj oddih v mirni vasici Prihova v osrčju Savinjske doline, kamor vas vabi luksuzna počitniška hiša za štiri osebe Koča na vasi.

Koča na vasi je zgrajena izključno iz lesa in z veliko, veliko ljubezni. Ponuja oddih za 4 osebe ali par in je popolnoma opremljena za bivanje (kuhinja, jedilnica, dnevni prostor, kopalnica, dve spalnici in balkon). Za sprostitev je tu še finska savna, ki se nahaja v sami hiši in jo uporabljate po lastni želji. Zunaj je pokrita terasa s kaminom, nad njo, na strehi, pa terasa z bazenom z ogrevano vodo v sezoni. Na voljo so vam tudi kolesa, otroška igrala, piknik prostor, v zimskem času pa pod zvezdami ogrevan jacuzzi z raznobarvno osvetlitvijo in različnimi masažami.

Koča na vasi (Foto: Booking.com)
Koča na vasi (Foto: Booking.com)

Najboljši slovenski apartmaji z jacuzzijem


Koča na vasi (Foto: Booking.com)
Koča na vasi (Foto: Booking.com)

Zgornja Savinjska dolina je turistično zelo privlačna, zato vam bodo ob prihodu natrosili obilo idej kaj, kam in kako! Lahko se odpravite v prelepo Logarsko dolino, lahko se zapeljete po panoramski cesti nad Logarsko dolino, obiščete Mozirski gaj, ali pa katero izmed mnogih turističnih kmetij, kjer vam bodo postregli z odličnim savinjskim želodcem. V bližini se nahajajo tudi grad Vrbovec in pa Golte.

Najboljši slovenski apartmaji z jacuzzijem


Dodatne Informacije

Rezervacija:
booking.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!