Koča na vasi: luksuzna počitniška hiška z jacuzzijem pod zvezdami

Zadnjič posodobljeno: :

Privoščite si svoj oddih v mirni vasici Prihova v osrčju Savinjske doline, kamor vas vabi luksuzna počitniška hiša za štiri osebe Koča na vasi.

Koča na vasi je zgrajena izključno iz lesa in z veliko, veliko ljubezni. Ponuja oddih za 4 osebe ali par in je popolnoma opremljena za bivanje (kuhinja, jedilnica, dnevni prostor, kopalnica, dve spalnici in balkon). Za sprostitev je tu še finska savna, ki se nahaja v sami hiši in jo uporabljate po lastni želji. Zunaj je pokrita terasa s kaminom, nad njo, na strehi, pa terasa z bazenom z ogrevano vodo v sezoni. Na voljo so vam tudi kolesa, otroška igrala, piknik prostor, v zimskem času pa pod zvezdami ogrevan jacuzzi z raznobarvno osvetlitvijo in različnimi masažami.

Koča na vasi (Foto: Booking.com)
Koča na vasi (Foto: Booking.com)
Koča na vasi (Foto: Booking.com)
Koča na vasi (Foto: Booking.com)

Zgornja Savinjska dolina je turistično zelo privlačna, zato vam bodo ob prihodu natrosili obilo idej kaj, kam in kako! Lahko se odpravite v prelepo Logarsko dolino, lahko se zapeljete po panoramski cesti nad Logarsko dolino, obiščete Mozirski gaj, ali pa katero izmed mnogih turističnih kmetij, kjer vam bodo postregli z odličnim savinjskim želodcem. V bližini se nahajajo tudi grad Vrbovec in pa Golte.

Dodatne Informacije

Rezervacija:
booking.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Z9: skriti raj sredi neokrnjene narave