Napovednik: Lassie (2020) – avantura najslavnejšega psa se vrača!

Zadnjič posodobljeno: :

Najbolj znan pes v filmski zgodovini - Lassie, se vrača v kina! Poglejte si napovednik za družinsko avanturo Lassie (Lassie - Eine abenteuerliche Reise, Lassie Come Home, 2020)!

Dvanajstletni Florian in njegov ljubljeni škotski ovčar Lassie sta neločljiva in najboljša prijatelja. Srečno živita z družino v idilični vasici na jugu Nemčije. Ko Florianov oče izgubi službo, se mora družina preseliti v manjše stanovanje, kjer pa psi niso dovoljeni. Florian je popolnoma potrt, saj mora Lassie oddati.

Florian in Lassie sta neločljiva in najboljša prijatelja.
Florian in Lassie sta neločljiva in najboljša prijatelja.

Lassie dodelijo v oskrbo grofu von Sprenglu, ki s psom in svojo 12-letno vnukinjo Priscillo potuje do Severnega morja. Ko grofov zlobni oskrbnik prične z Lassie grdo ravnati, Lassie izkoristi priložnost za pobeg in prične avanturistično popotovanje po Nemčiji, da bi našla prijatelja Floja. A Lassie ni edina, ki se je odpravila na pot. Tudi Flo ne zdrži več in začne iskati svojega psa!

Lassie pobegne in prične avanturistično popotovanje po Nemčiji.
Lassie pobegne in prične avanturistično popotovanje po Nemčiji.

Družinsko zabavno avanturo je režiral Hanno Olderdissen, produciral pa Henning Ferber s svojo producentsko hišo LG Film UG v koprodukciji s producentko hišo Warner Bros.

Film prihaja v naša kina 20. avgusta!

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Filmski napovednik: Cruella (2021)