To je ključnih 12 zlatih nasvetov za vse, ki se trudijo najti ljubezen

Zadnjič posodobljeno: :

Najdi ljubezen v sebi in našel boš skrivnost življenja. To je resnica!

Ljubezen do sebe je najlepša ljubezen, saj iz nje izhaja vsa ljubezen, ki obkroža tvoje življenje.

1. Nehaj iskati ljubezni pri ljudeh, ki ne najdejo ljubezni do sebe. Nehaj iskati ljubezen pri drugih. Nihče te ne more imeti rad tako, kakor imaš rad sebe.

2. Nauči se ljubiti vse dele tega, kar si. Vse dele sebe. Začni poslušati samega sebe, nihče ti ne more dati boljšega nasveta. Nauči se zaupati vase. Postavi si meje. Naj te ljubezen najde, ko boš pripravljen.

3. Ne gradi življenja na tem, da bi ljubil nekoga drugega. Ne poskušaj izsiljevati ljubezni z nekom, ki ti ni pripravljen dati tistega, kar potrebuješ. Nič, kar ti je namenjeno, ne bo zahtevalo sile.

4. Bodi sebičen s svojo ljubeznijo. Vsi je ne bodo znali ceniti in si je tudi ne zaslužijo. Zaupaj svojim instinktom. Nehaj iskati in videti dobro pri tistih, ki ti povzročajo bolečino.

Nauči se ljubiti vse dele tega, kar si.
Nauči se ljubiti vse dele tega, kar si.

5. Pozabi na ljudi, ki si jih včasih poznal, niso več isti ljudje. Spet so tujci, ampak to je v redu. Ljudem je dovoljeno, da prihajajo in odhajajo – vse to ti bo pomagalo pri osebni rasti.

6. Vsak človek, ki ga srečaš, te nauči nekaj o tebi. Nauči se, kako biti močan in kako se premakniti naprej, ko se spopadaš s strtim srcem.

7. Ne krivi sebe, ko ljudje odhajajo. Ne pozabi, da v življenju ni zagotovljeno nič, zato poskusi uživati ​​v trenutku.

8. Ne zaupaj nostalgiji. Nič ni bilo tako popolno, kakor te želi prepričati.

Ne krivi sebe, ko ljudje odhajajo.
Ne krivi sebe, ko ljudje odhajajo.

9. Čim bolj se boš oprijel nekoga, večja je verjetnost, da bo odšel. Opusti idejo, da ti kdo kaj dolguje – življenje bo manj stresno.

10. Računaj, da boš edina oseba, ki te čaka ob koncu vsakega dne.

11. Pomiri se s seboj. Izberi sebe, da boš tisti, ki te osrečuje in našel boš resnično srečo. Lahko si srečen. Samo daj si čas.

12. Poišči prijatelja v sebi. Ljubi in skrbi zase, kot bi bil svoj najboljši prijatelj in ljubimec. Ti si vse, kar potrebuješ. Vsi ostali v tvojem življenju so čudovit dodatek.

Ljudje v tvojem življenju so čudovit dodatek.
Ljudje v tvojem življenju so čudovit dodatek.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Ta poza v postelji je namenjena le zelo gibčnim, a če jo bosta uspela izvesti, bosta zelo zadovoljna