Afera #bendgate: iPhone 6 se v žepu lahko skrivi

Zadnjič posodobljeno: :

Pa ga imamo. Še en dokaz več, da Apple po novem kopira od Samsunga in ne obratno. Najnovejši iPhone 6 je namreč upogljiv in ja, prav imate, Samsung je nedavno upogljivost patentiral. A ne obeta se nova sodna saga, saj pri Applu ne gre za upogljivost ekrana pač pa ohišja, ki pa je nenadejana. Pri Applu so se oglasili alarmi in gigant je obljubil menjavo vsem, ki jim je ukrivljenje zakrivil žep.

Izdelku, ki je še dodatno napolnil žepe Appla, saj je bil v trenutku razprodan, sedaj prav žep povzroča največje težave. Kot da poporodni krči operacijskega sistema iOS 8 ne bi bili dovolj, Apple zdaj spoznava kaj pomeni, ko ima hudič mlade. Po spletu se je namreč kot virus razširil video, ki razkriva, kako občutljivo je Applovo ohišje na pritisk. To je vrglo veliko senco na kakovost izdelave telefona, ki toliko bolj bode oči pri večjem od bratov 6. generacije, iPhonu 6 Plus.

Kaj je krivo za to? Samo aluminij?
Kaj je krivo za to? Samo aluminij?

PREBERITE ŠE: Je Apple Watch razočaranje?

Novica, da se med nošenje telefona v žepu ogrodje ohišja zvije in za večno deformira telefon, bo še posebej razžalostila hipsterje, ki nosijo oprijete hlače. A ob videu Lewisa Hilsentegerja (Unbox Therapy) se bo prav gotovo paralo srce prav vsem uporabnikom najnovejšega iPhona. Rekonstrukcija opažanj nekaterih uporabnikov in dokaz, da aluminijasto ohišje (kot se za aluminij sicer spodobi) ob upogibanju utrpi nepopravljive poškodbe, pač zadeva vse. Trdost ohišja je sicer nekoliko boljša pri manjšem iPhonu, iPhonu 6 in ker ima vsaka nesreča nekaj tolažilnega, tudi drugi pametni telefoni niso povsem odporni na zvijanje, tako da lahko Applove uporabnike malo manj zvija v želodcu. Sicer pa so jim tako ali tako obljubili novega.

Ne poskušajte tega sami doma.
Ne poskušajte tega sami doma.

ps. čakamo na neprebojne etuije.

Kateri se vam zdi lepši?
Kateri se vam zdi lepši?
Pa še šala s strani Heinekena:
Ne se sekirati... to se nam dogaja vsak dan.
Ne se sekirati… to se nam dogaja vsak dan.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Družina pametnih telefonov Xiaomi Mi 10: več kot le zanimivi telefoni!