fbpx

Air Max FF 720: “maksice”, ki so tudi sandali

Kdo pravi, da Nike s svojo obutvijo razveseljuje samo moške? Tokrat so na svoj račun prišle ženske, ki bodo kmalu lahko preizkusile superge Air Max FF 720, superge, posebej izdelane zanje.

Nike je uradno razkril svoje najnovejše superge, namenjene ženskam. Navdih za ustvarjanje modela Air Max FF 720 so proizvajalci našli pri copatih Air Max 720, ki jih krasijo 720° zračne blazine.

Air Max FF 720 veliko pozornosti vzbuja z edinstvenim dizajnom, saj prej kot na superge spominja na sandale. Kako tudi ne, ko pa je zgornji del obutve z minimalističnimi vezalkami odprt na večih delih. Nike seveda ni pozabil niti na svojo zračno blazino, ki jo najdemo nad podplatom.

Superge Air Max FF 720 bodo kupcem na voljo v dveh barvnih različicah: kombinaciji črne in srebrne metalik ter bele in kostne barve. Zanje bo potrebno odšteti 250 dolarjev (približno 225 evrov), naročiti pa jih bo mogoče pri Nikeovih specializiranih trgovcih, kot je denimo Overkill.

Galerija: Nike Air Max FF 720

Dodatne Informacije

Več informacij:
nike.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.