AiraWear – majica s kapuco, ki ponuja masažo

Majica AiraWear skrbi za pravilno telesno držo in masira

Pravilna telesna drža je ena izmed osnov zdravega načina življenja. S pravilno držo se lahko izognemo utrujenosti, bolečinam in poškodbam. Kljub temu se znova in znova zalotimo v položaju, ki je zelo škodljiv. K sreči je tu majica s kapuco AiraWear, prva majica na svetu, ki skrbi za pravilno telesno držo in vam s pomočjo senzorjev in zračnih blazinic ponuja akupresurno masažo.

Marsikdo danes večino delovnega časa presedi. Kot smo že neštetokrat ponovili, nas večurno sedenje na dolgi rok ubija. Zato toliko bolj pozdravljamo AiraWear, prvo majico s kapuco, ki skrbi za pravilno telesno držo in vas zmasira, da ublaži morebitne bolečine. To ji omogoča 1,1-kilogramski odstranljiv sistem s senzorji in zračnimi blazinicami, ki skrbijo za akupresurno masažo.

PREBERITE ŠE: Hypnos Hoodie: jopa s kapuco, ki postane blazina za spanje


Poleg masaže ocenjuje držo vašega telesa in ukrepa, ko zazna, da se grdo držite. Baterija zagotavlja triurno avtonomijo, napolni pa se v dveh. Masažno majico upravljamo s pametnim telefonom, prednaročite pa jo lahko na platformi za množično financiranje Kickstarter za (preračunanih) 115 evrov. Na voljo je tudi nekoliko cenejši telovnik.

Dodatne Informacije

Več informacij:
kickstarter.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Trend: ročni parni likalnik in zakaj ga morate imeti tudi vi