Airbnb: pariške katakombe, najsrhljivejše prenočišče na svetu

Dobrodošli v ''črevesju'' Pariza!

Pariz poznamo kot mesto ljubezni, svetlobe, mode in umetnosti. Poznamo ga po Eifflovem stolpu, kavarnicah, francoskih štrucah, Louvru, Elizejskih poljanah, Slavoloku zmage, katedrali Notre-Dame … A Pariz skriva tudi temačno stran: pariške katakombe (Catacombes de Paris) oziroma največji grob na svetu. In prav te katakombe so lahko vaše poslednje, pardon, naslednje prenočišče v francoski prestolnici. Airbnb namreč dvema ''srečnežema'' ponuja, da v podzemeljskih hodnikih z več kot 6 milijoni človeških okostij preživita noč na noč čarovnic. Se je tudi vam naježila koža?

Pariške katakombe so najsrhljivejše prenočišče, ki ga najdete na Airbnb, odprto pa bo samo eno noč, in kako primerno, na noč čarovnic, torej z 31. oktobra na 1. november 2015. Če želite preživeti edinstveno noč v družbi 6 milijonov duš umrlih, čim prej vložite svojo kandidaturo, kajti prenočitev bodo omogočili le enemu srečnemu paru, ki bo znal najbolje pojasniti, zakaj je tako pogumen, da bi si upal noč preživeti pod rušo.

PREBERITE ŠE: Antlos – Airbnb za nastanitve na ladjah

Vsekakor prenočišče Catacombes de Paris, kjer so lobanje v neposredni bližini postelje in kjer te vseskozi opominjajo na lastno umrljivost, ni za strahopetce, brezplačna prenočitev pa vključuje zajtrk. ”Soba” nima televizorja, interneta, ogrevanja in kopalnice, kajenje ni dovoljeno, prav tako ne morete s seboj pripeljati živali.

Dodatne Informacije

Več informacij:
airbnb.com

 

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Plaže za pse na Hrvaškem, kjer bo lahko čofotal vaš kosmatinec