fbpx

Akrojoga.com: Tečaj harmonične vadbe v paru tudi v Ljubljani

Zaupanje. Akrobatika. Harmonija. Joga. Čutenje. Gibanje. Le nekaj besed, s katerimi bi lahko opisali Akrojogo. Vendar Akrojoga ni samo to, je še mnogo več. Več o tem nam zaupata Aleš Hren in Tanja Urankar, spreten par, ki si želi veščin harmonične vadbe deliti naprej.

Aleš Hren in Tanja Urankar, ljubitelj meditacije, maser, plesalec in poznavalec borilnih veščin in strastna plesalka, ki obvlada tudi veščine akrobatike, sta srečno zaljubljen par. Ne le eden v drugega, saj sta zaljubljena tudi v najbolj harmonično vadbo na svetu. V Akrojogo sta se zaljubila na prvi gib, ljubezen do čudovite mešanice duhovnosti in odlične telesne vadbe, ki sta jo poglobila tudi na Nizozemskem, kjer sta se udeležila tamkajšnje akrobatske konvencije, pa z užitkom delita tudi z nami. Udeležimo se njunega tečaja Akrojoge in poletimo. Vsi, ki ne vemo točno, kaj Akrojoga sploh je, pa berimo naprej…

Akrojoga: Najbolj harmonična vadba v paru
Akrojoga: Najbolj harmonična vadba v paru

Akrojoga pomeni sinhronost, sodelovanje in popolno zaupanje partnerjev. Je neverbalna komunikacija, kjer gibi telesa govorijo sami zase. Je vadba, s katero razvijemo ravnotežje in gibljivost ter vsesplošno vzdržljivost telesa. Je veščina, ki nas nauči mirnosti, koncentracije in popolne predaje. Je dejavnost, ki združuje modrost joge, dinamično moč akrobatike in pozitivne učinke meditacije. Je gibanje, k je primerno za vsakogar, ki se le upa predati, učiti in se hkrati zabavati. Akrojoga je idealna izbira za vse pare, ki si prostega časa ne želijo preživeti vsak posebej v fitnesu oziroma na aerobiki, ampak imajo željo po skupni vadbi, skrbi za razmerje, ohranjanje komunikacije in gradnji medsebojnega zaupanja.

100% medsebojno zaupanje
100% medsebojno zaupanje

Pri Akrojogi gre za športno aktivnost, kjer ima vsak del para svojo odgovornost: eden predstavlja bazo, trdno osnovo, ki drugemu zagotavlja maksimalno podporo in stabilnost. Drugi je letalec, ki izvaja vrsto dinamičnih premikov, za katere je potrebno ravnotežje, močne mišice trupa ter popolno zaupanje partnerju. Vse tisto, kar je potrebo tudi za uspešno partnerstvo v vsakdanjem življenju. Partnerja tako z obiskom akrojoge ne delata samo na svojem telesu, na mišični masi in vzdržljivosti, temveč tudi na medsebojni psihološki povezavi.

Dodatne Informacije

Več informacij:
www.akrojoga.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.