fbpx

Aleja okrašena tako impresivno, da jemlje dih: danes bo zasvetilo več kot 300.000 lučk

Želite doživeti pravljično in nepozabno božično vzdušje? V Aleji so za vse obiskovalce pripravili tako izjemno okrasitev, da preprosto jemlje dih.

V Aleji, v najsodobnejšem nakupovalnem središču se zavedajo, da je letošnje obdobje pred prazniki drugačno. Prav zato so za vse pričarali utrinke, ki lahko te praznike polepšajo. “V tako impresivno okrašenem okolju še niste nakupovali,” sporočajo. Poleg bogate notranje okrasitve, bodo na stotine lučk prižgali še na fasadi zmaja Aleje, in sicer danes, 25. novembra, ob 17. uri. Nepozabno zunanjo dekoracijo bo popestrila zunanja 11-metrska novoletna smreka z 233 vejami in 14.580 lučkami, ki božično-novoletne praznike zaobjame v popolnosti čarobnega vzdušja. Skupno bo zasvetilo več kot 300.000 prazničnih lučk, torej za vsakega Ljubljančana ena novoletna lučka.

Notranja bogata okrasitev najsodobnejšega nakupovalnega središča v Sloveniji

V notranjosti nakupovalnega središča obiskovalce pričakujejo tudi dekorativne krogle iz naravnega materiala pri drevesih in rožah v koritih ter na hodnikih Aleje in Aleje Sky. Gre za ročno izdelane proizvode, 3D- in 2D-motive, ki so narejeni deloma tudi iz recikliranih materialov. Prav tako veličasten pa je ogled Aleje Sky, kjer se ob soju različnih likov lahko tudi sprehodite.

Veličastna okrasitev na Aleji Sky

Dodatne Informacije

aleja.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!