Odlični božični filmi, ki ti bodo dali misliti: ogledaš si jih lahko popolnoma brezplačno

Božič je vse bližje in s tem tudi sezona gledanja božičnih filmov, ki nas vsako leto zapeljejo pred male ekrane. Ko si boste ogledali klasike, kot je Sam doma, je čas, da preverite še druge božične filme, ki jih zagotovo še niste videli in ki vam bodo dali misliti. Ogledate si jih lahko popolnoma brezplačno! Kako?

Če si torej želite ogledati božične filme brezplačno (in ne govorimo o filmih, ki se vsako leto vrtijo na televiziji), poskusite s članstvom v Amazon Prime Video! Kar 30 dni boste namreč lahko v vsebinah uživali popolnoma brezplačno, hkrati pa boste dobili še odlične nakupne priložnosti, kot so izjemni popusti za black friday in pa izvrstne ideje za darila, ki jih zagotovo ne boste našli nikjer drugje! Če boste v 30 dneh prišli do konca svojega seznama “must see” serij ali filmov, vam predlagamo, da si nastavite opomnik, s katerim 29. dan prekličete članstvo in tako vam ne bodo čisto nič zaračunali! Pri filmih in serijah si lahko prav tako nastavite angleški jezik (tako govor, kot tudi podnapisi) tako da vas naslovi v nemščini res ne bi smeli prestrašiti!

Ko boste končali 30-dnevno preizkusno obdobje, boste za 7,99 evrov na mesec poleg številnih ugodnosti pri šopingu,še naprej koristili neomejen dostop Amazon Prime Videa. Slednji ima resnično širok nabor filmov, serij in originalnih ter večkrat nagrajenih serij. In po vsej verjetnosti boste nekaj, česar na Neflixu ne boste našli, našli nekje “skrito” prav na Amazon Prime Videu!

8 trikov za uporabo Amazon Prime Videa, ki močno izboljšajo izkušnjo gledanja serij in filmov

Pa si poglejmo, katere božične filme si lahko ogledate kar takoj in brezplačno z Amazon Prime Video.

Kako preživeti Božič (Surviving Christmas, 2004)

Komedija se osredotoča na osamljenega in nadutega mladega milijonarja, ki družini plača, da z njim preživi božič.

Return to Christmas Creek (2018)

Karierno orientirana razvijalka se za božične praznike vrne v malo mestece, kjer na novo odkrije pomen božiča, ko se ponovno sreča z odtujenim stricem in prijateljem iz otroštva, v katerega se tudi zaljubi.

Počitnice (The Holiday, 2006)

Dve ženski, ki ju pestijo težave z moškimi, za praznike zamenjata hiši (ena se tako preseli v ZDA, druga v Veliko Britanijo), kjer spoznavata lokalno življenje in se zaljubita.

Christmas at the Palace (2018)

Katie, nekdanjo profesionalno drsalko na ledu, kralj San Senove najame, da hčerki pomaga pri božičnem drsanju. Ko Katie nekaj časa preživi v gradu, se med njo in kraljem začnejo razvijati čustva. Toda ali bodo prebivalci San Senove, ki ljubijo tradicijo, dovolili svojemu kralju, da za kraljico izbere tujko?

Kako je Grinch ukradel božič (How the Grinch Stole Christmas, 2000)

Na obrobju Kdolskega živi zeleni, maščevalni Grinch, ki namerava uničiti božič vsem prebivalcem mesta. Tako se Grinch zamaskira, obišče Kdolsko in zakuha zmešnjavo. Brezplačno si lahko ogledate tudi verzijo iz leta 2018.

Zaljubljeni božič (Christmas in Love, 2018)

Ambiciozna Ellie Hart, ki dela v pekarni v svojem mestecu, Nicku Carlingsonu, novemu poslovnežu v mestu, pokaže, da so ljudje in ne stroji tisti, ki prinesejo v poslu uspeh!

Novi božični filmi 2020: pripravi odejo in topel napitek

All I Want for Christmas is You (2017)

Animirani film pripoveduje zgodbo o mladi Mariah Carey, ki iz leta v leto sanja, da bo za božička dobila kužka. In ta božič se njene sanje še bolj razplamtijo, ko v lokalni trgovini z živalmi zagleda psičko Princess. Da bi videli, da ali je Mariah pripravljena na odgovornost, mora čuvati stričevega navihanega psa Jacka, ki s svojimi različnimi potegavščinami družinske praznike postavi na glavo.

Christmas in Rome (2019)

Angela, turistična vodička v Rimu, se strinja, da poslovneža Oliverja, ki v večnem mestu doživlja kulturni šok, pouči o srcu Rima.

Eliot rešuje božič (Elliot the Littlest Reindeer, 2018)

Eliot je majhen konjiček z velikimi sanjami. Odkar je vrt z živalmi za božanje, v katerem živi, postal uradni tabor za urjenje severnih jelenov, se zdi njegovo delo gnanja črede koz domala bedno. Želi si vznemirjenja. Dogodivščin. Slave! Tako je: Eliot si želi delati za dedka v rdečem. Biti hoče jelen v Božičkovi vpregi.

By God’s Grace (2014)

Taylorjeva sta svojega življenje posvetila svojima otrokoma, Chrisu in Grace. Z vzgojo na trdnih temeljih vere in zgledom sta jih naučila ljubiti druge in dajati nazaj svoji skupnosti. Njuna strast sta bila prostovoljstvo in finančna podpora lokalnemu mladinskemu zavetišču. Ko pa se zgodi tragedija, Chris obrne hrbet svoji veri in zavetišču. Njegove odločitve vodijo v uničenje, razen če bo kaj spremenil! Ali bo nepričakovan obisk rešil tisto, kar je na poti v pogubo?

Christmas Cartoons: 14 Christmas Cartoon Classics

Praznujete božične praznike z zbirko 14 klasičnih božičnih risank. V dveh urah se bodo odvrtele klasike, kot so Rudolf, jelenček z rdečim nosom, Christmas Comes But Once a Year, The Candlemaker, Jack Frost in druge.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Tako so bile videti hollywoodske zvezde v svoji prvi in ​​v svoji zadnji vlogi