Kako bo videti zadnji mesec leta 2020 glede na vaše astrološko znamenje?

Zadnjič posodobljeno: :

Še vedno je lahko to leto vaše najboljše leto do sedaj.

Leto 2020 se približuje letu 2021. Od njega nas loči le dober mesec poglejmo, kaj vam prinašajo zadnji dnevi v letu. Zdi se, da gre za kratko časovno obdobje, a vsaka minuta, ura, dan, vam lahko življenje postavi na glavo.

Oven

Trenutno imate občutek, da je vaše življenje nekoliko zmedeno. Zdi se vam, da je vse v zraku in da samo čakate, kaj se bo zgodilo.

Vaše ljubezensko življenje v letu 2020 ni bilo preveč čudovito, vendar ne izgubite poguma, saj bo v zadnjih dneh leta v vašem obstoječem razmerju spet zagorela iskrica. Če ste samski, se bo začelo novo razmerje.

Kar zadeva kariero, se boste do konca leta srečevali z nekaterimi izzivi, vendar to vzemite kot dodatno motivacijo in se veselite napredovanja.

Bik

Vse leto ste trdo delali, vendar ste zmedeni glede poti, ki ste jo ubrali. Bojite se, da pot, po kateri hodite, ni prava, da ne greste v pravo smer. Sledite tej negotovosti in ne obupajte, dokler ne vidite rezultatov svojega trdega dela.

Včasih je trnova pot, ki ste jo izbrali, dobra za izboljšanje starih poti in pridobitev zaupanja vase. Trenutno morda ni videti tako, toda v zadnjih dneh leta 2020 se bodo pokazali rezultati.

Dvojčka

Za večino dvojčkov je bilo letošnje leto skalnato. Spremembe v odnosih, karieri in življenju – prehodili ste že dolgo pot, ki se je zdela strašljiva, a se vam bo zdaj obrestovala.

Ob zaključku leta 2020 samo verjemite vase in morda se boste znašli v novi zvezi. Zaslužite si.

Rak

Zdi se vam, da je to najslabše leto doslej. Edino, kar se sprašujete, je: “Kako sem sploh preživel do zdaj?”. Ampak bo bolje. Samo zato, ker začetek ni bil super, to še ne pomeni, da na koncu ne bo to vaše najljubše leto. Ko pride zima, boste zacveteli. Samo zdržite do takrat.

Lev

Leto 2020 je bilo doslej nekoliko ostro, ker ste skozi vse leto poskušali najti sebe.

Razmerja so vaša najhujša nočna mora. Zmenki trenutno ne pridejo v poštev. Ampak ne pozabite – po dežju vedno posije sonce. Zaupajte vase. Ljubezen bo prišla v vaše življenje in ostala. Tokrat pred njo ne boste mogli pobegniti.

Devica

V svoji karieri ste naredili velike korake.Ne glede na to, kako nemogoče se je zdelo, ste premagali številne ovire. Zadnje dni leta leta 2020 bo ostalo vse ostalo tako, kakor je. Končno si lahko oddahnete in ste ponosni nase.

Glede ljubezni – veliko ste vložili v osebo, ki še vedno ni prepričana v vaš odnos. Do konca leta se bo ta oseba končno odločila in pokazala svoje namene ter čustva, ali pa jo boste zapustili.

Tehtnica

Zadnje čase je bila bolečina vaš stalen spremljevalec preteklih spominov. Globoke rane so si v vas ustvarile dom. Trajalo bo nekaj časa, da se zacelijo in vas dokončno zapustijo. Ključ do ozdravljenja je, da si zapomnit, da je čisto OK, če vse čutite tako globoko in močno.

In ni novo razmerje tisto, ki vam bo pomagalo, da boste bolje, ampak vi sami. Od vas je odvisno kako ste se odločili preživeti prosti čas in kako se spopadate s situacijami.

Škorpijon

Vedno ste imel zrel pogled na življenje. Vsi v vaši starosti so se vam zdeli premalo zreli za vas. Zaradi tega ste postali volk samotar, ki se je zaprl vase, da ne da bi bil prizadet.

Vendar pa boste v zadnjih dneh leta 2020 končno spoznali nekoga, ki vam bo spremenil vaš pogled na ljubezen. In ne glede na to, da vedno igrate na varno karto, se tokrat morda ne bo izšlo na takšen način.

Strelec

Odhajajoče leto je morda povzročilo veliko škode v vseh mogočih vidikih. Morda ste se predolgo držali stare ljubezni, v upanju, da se bodo strasti in ljubezen čarobno vrnile v vaše življenje. Niste obupali nad njimi in ste si želeli, da bi spoznali, da so se motili, da so vam storili krivico in vas imajo radi.

Ne zaslužite si, da bi vas prizadela ista stara ljubezen. Do konca leta boste končno nadaljevali z življenjem in spoznali osebo, ki se bo do vas obnašala s spoštovanjem.

Kozorog

Letos ste v življenju končno našli ljubezen. Precej ovir je bilo na vajini poti, vendar sta jih premagala, ker se imata resnično rada. Vprašanje je: “Ali bosta nadaljevala zvezo in naredila še korak naprej?”

Vse se odvija in uresničuje prav ta trenutek. Ali ste pripravljeni preživeti preostanek življenja s to osebo?

Vodnar

V naslednjih nekaj dneh se bodo v vaše življenje vrnili nekateri ljudje, s katerimi ste imeli grenke izkušnje. Niste več ista oseba. Zdaj ste zrelejši, vendar se bodo oni osredotočili le na to, kako ste jim storili krivico.

Ne dovolite, da drugi narekujejo vas ali vaše misli. Njihova mnenje ne bi smelo ovirati vašega razuma. Vedite, da ne vedo, kako daleč ste prišli, ampak ko bodo to spoznali, bo vse v redu.

Ribi

V vse, v kar ste v tem letu vložili ljubezen, se vam bo končno obrestovalo. V zadnjih dneh leta 2020 boste izpustili vse, kar vas je zadrževalo v preteklosti.

Bodite previdni na stvari, ki vas lahko vrnejo na staro pot. Zaupajte svojim odločitvam. Povratka ni več. Zaslužite si vso srečo, ki vam jo lahko še ponudi leto 2020.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Ta astrološka znamenja so sramežljiva, a so v sebi neizmerno močna!