Alfredo Wooden Bicycles: italijanska rokodelska spretnost in eleganten dizajn

Zadnjič posodobljeno: :

Podjetje Alfredo Wooden Bicycles, ki je svoje ime dobilo po legendarnem italijanskem kolesarju Alfredu Bindi, je razkrilo dva izjemno stilsko dovršenga modela: N27 Comfort in N27 Gran Turismo.

V poklon Alfredu Bindi in njegovim zmagam na svetovnem prvenstvu, so kolesi Alfredo Wooden Bicycles N27 Comfort in N27 Gran Turismo izdelali v italijanskem mestecu Cittiglio, ki se nahaja v bližini osupljivega jezera Maggiore. Obe sta izdelani ročno in iz najkakovostnejšega lesa. Z izjemno pozornostjo do detajlov sta zasnovani kot edinstvena predmeta z značilnim udobjem.

Alfredo Wooden Bicycles N27 Comfort

Z izbiro lesa kot glavnega materiala si oblikovalci prizadevajo združiti starodavni material s sodobnim slogom in tehnologijo. Lesen okvir ponuja lahkotnost v primerjavi s tradicionalnimi jeklenimi okvirji, les pa tudi blaži tresljaje in absorbira neravnine na cesti. Zaradi hidroizolacijske obdelave lesenih površin sta kolesi zaščiteni pred neugodnim vremenom, mat barva pa poleg zaščite nudi tudi odpornost na praske in drgnjenje.

“Naša kolesa imajo doživljenjsko garancijo. Z Alfredom boste imeli edinstvenost, zmogljivost in umetniško delo, ki ga lahko predate naslednji generaciji,” še dodajo pri Alfredo Wooden Bicycles.

Dodatne Informacije

alfredobikes.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Canyon Future Mobility Concept: varnost avtomobila in praktičnost kolesa