fbpx

Ali se pravilno reče ekspreso ali espreso?

Pravijo, da vsakič, ko narobe izgovorimo ime te vrste kavnega napitka, en Italijan zgrmi z Vespe.

Espresso že v imenu nakazuje, da je zelo hitro pripravljen napitek. Tega običajno dobimo 30 ali 40 mililitrov, v Italiji pa je zaželen celo samo 25-mililitrski. De’Longhi, vodilna blagovna znamka na področju avtomatskih aparatov za espresso, predstavlja nov model – Magnifica Start. Magnifica Start pooseblja izkušnje, znanje in tehnologijo De’Longhija, da vedno ponudi najboljše rezultate.

Personalizacija z Magnfica Start še nikoli ni bila lažja. Uživajte v vročih, srednje ali nizkotemperaturnih napitkih z močno, srednje ali blago aromo. Uživajte v espressu ali kavi s samo enim dotikom črno-belih ikon na intuitivni nadzorni plošči s prilagojenim izborom receptov (4 ali 5 instant receptov, odvisno od modela). Espresso je tudi osnova za večino različic kavnih napitkov z mlekom ali brez njega.

Kot vsi avtomatski kavni avtomati De’Longhi je tudi Magnifica Start zasnovan za poenostavitev rutine vzdrževanja. Uživajte v svoji najljubši pijači in prepustite pomivalnemu stroju, da poskrbi za ostalo, zahvaljujoč odstranljivim delom, primernim za pomivanje v pomivalnem stroju, in odstranljivi enoti za kuhanje. Plastična posoda za kapljanje proti praskam zagotavlja vzdržljivost vrhunskih modelov, vendar po dostopnejši ceni. Magnifica Start ponuja ročno parno cev za enostavno penjenje mleko za mlečne napitke ali vroča voda za čaj.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!