fbpx

Modni detajli in jesenska dekorcija za vaš dom

V jesenskih dneh ni lepšega od uživanja s svojimi najdražjimi v prijetnem in toplem domu, kjer lahko že minimalne spremembe v notranjosti dopolnijo doživetje celotnega vzdušja.

Tu je nekaj idej, ki vas lahko navdihnejo, da z le nekaj cenovno ugodnih jesenskih detajlov in dekoracij svoj dom spremenite v jesensko oazo.

JYSK je svoji ponudbi dodal različne unikatne posode, s katerimi bo vsaka jedilnica postala priljubljen kraj za druženje ob obroku z družino ali s prijatelji ob skodelici tople kave ali čaja.

To vzdušje bo dopolnila ena od novosti v seriji – skodelice ovalne oblike iz glaziranega kamna, idealne za pitje toplega napitka v deževnih jesenskih dneh. Skodelice lahko kombinirate s krožniki in kozarci iz barvnega stekla, ki se bodo odlično ujemali in bodo novi hit detajl v vašem domu.

Jesen poleg dežnih oblakov prinaša tudi krajše dneve, zato je prijetna osvetlitev nekaj, kar potrebuje vsak dom.

Še posebej dobra rešitev je prenosna, baterijska svetilka iz stekla v opečnati barvi, ki bo poskrbela, da bo vaš dom še posebej prijeten.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!