fbpx

Nega kože v jeseni: navlažen in zdrav izgled v le 2 minutah

Foto: Foreo

Začetek jeseni je pogosto tudi čas novih začetkov, odkrivanja dejavnosti, ki nas bodo zabavale ob krajših dnevih, in prevzemanja navad, ki bodo dobro vplivale na naše zdravje in samozavest.

Švedska beauty tech blagovna znamka FOREO ima za idealnega zaveznika zdrave in lepe kože v jesenskih dneh UFO mini, napravo, ki bo vašo kožo globinsko navlažila in nahranila v samo dveh minutah.

Foto: Foreo

S kombinacijo tehnologije segrevanja, ki odpira pore, pulzacij T-Sonic, ki izboljšajo absorpcijo sestavin maske UFO, in terapije z LED-svetlobo, ki upočasni staranje kože, osveži njen videz in zdravi akne, je UFO mini spa nega, ki bo preobrazila vašo kožo.

Naprava se uporablja v kombinaciji z maskami za obraz UFO, ki jih je navdihnila korejska nega kože. Te maske, ki so posebej zasnovane kot dopolnitev linije UFO in ki okrepijo učinke nege na kožo, vsebujejo vrhunske naravne sestavine, ki vam pomagajo ohranjati svež in sijoč videz ves dan. So dermatološko testirane, niso testirane na živalih in so narejene iz ultra mehkih mikrovlaken, zato so popolne za sproščanje in profesionalno nego obraza, kadar koli si jo zaželite.

Maske FOREO UFO mini in UFO so na voljo na prodajnih mestih in v spletni trgovini DM.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!