fbpx

5 znakov vesolja, da je on pravi za vas

Foto: envato

Je še kaj tako sladkega kot začetki nove ljubezni? Takrat se počutimo vzneseno, motivirano in srečno in občutek imamo, da smo končno našli osebo, o kateri smo tako dolgo sanjali. Pa obstaja način, kako zares vedeti, da je naš partner tisti pravi? Mi trdimo, da vam to lahko pokaže vesolje, zato smo za vas pripravili seznam 5 znakov, ki vam bodo pokazali, da ste našli svojo sorodno dušo.

1. Počutite se mirne in lahkotne

Morda zaljubljenost povezujete s hitro utripajočim srcem in konstantno živčnostjo, vendar pa tisti pravi v vas takih občutkov ne bo vzbujal. Morda boste na samem začetku spoznavanja občutili nekaj skrbi, vendar pa se bodo le-te kmalu prelevile v mir in prepričanje, da ste na pravi poti.
Počutili se boste lahkotnejše kot kadarkoli prej, ta sreča pa vas bo spremljala tudi na drugih področjih življenja. Namesto, da bi se spraševali, če partner deli vaša čustva, boste svoje dneve preživljali ob novem zagonu in ljubezni do življenja.

Se počutite mirne, srečne in lahkotne? Foto: Andre Furtado / Pexels

2. Imate občutek, da se poznata že dolgo

Ko spoznate svojo sorodno dušo, je povsem mogoče, da dobite občutek, da sta se že srečala. Morda ste v njenih očeh opazili nekaj, kar je v vas prebudilo že znane občutke, morda je vajin pogovor takoj stekel, morda ste občutili toplino, ki jo povezujete z dobrimi prijatelji in družino… Vse to so znaki, da vam je partner res namenjen.

3. Partner ima lastnosti, o katerih ste sanjali

Vsi imamo seznam lastnosti, ki jih želimo na svojem partnerju. Ko v vaše življenje pride tisti pravi, boste ob spoznavanju opazili, da vam lahko prav ponudi točno to, kar ste iskali. Zdelo se vam bo tudi, da ima partner z vami več skupnega kot kdorkoli drug, da na svet in življenje gledata na skoraj enak način, da so vajine ambicije za prihodnost podobne…
Opazili boste tudi, da drug iz drugega izvabita najboljše in da lahko drug drugemu pomagata, da postaneta najboljši verziji samih sebe.

Imate občutek, da ste o prav takem partnerju sanjali? Foto: Katerina Holmes / Pexels

4. Vajini poti sta se v preteklosti že srečali

Včasih nam vesolje svoje znake pokaže preko naključij, ki to pravzaprav niso. Zato ni nič čudnega, če s partnerjem ugotovita, da sta se vajini poti že prekrižali: morda sta v otroštvu živela v neposredni bližini drug drugega, morda imata veliko skupnih znancev, morda sta se dolga leta nazaj udeležila istega tabora itd.

5. Zdi se vam, da se stvari postavljajo na svoje mesto

Se vam zdi, da v vesolju občutite sinhronost in da vam uspeva vaše cilje dosegati veliko lažje kot prej? Oboje je znak, da ste na pravi poti: ne le, da bosta s tistim pravim nesporazume rešila hitreje in lažje, kot ste na to navajeni, pač pa se bo pozitiva pričela kazati tudi v ostalih odnosih, ki jih gojite in na vseh področjih vašega življenja.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!