fbpx

Nikar jih ne prosite za denar – ta horoskopska znamenja so največji skopuhi

Foto: Larm Rmah / Unsplash

Pravijo, da se prava moč človeka ne vidi po tem, koliko ima, ampak po tem, kaj in kako naredi s tem, kar ima.

Večina ljudi je kdaj v življenju občutila omejen proračun, in so to prenesli z dvignjeno glavo. Vendar obstajajo astrološki znaki, ki se temu preprosto ne morejo prilagoditi.

Ne prenesejo, da bi imeli manj denarja, kot bi si želeli, zato se, če ste v razmerju z enim od njih, pripravite na krizo v razmerju.

Oven

Oven rad zelo razsipno zapravlja ob vsaki priložnosti. Kadar nima dovolj denarja, to ne vpliva samo na njegovo razpoloženje, ampak vpliva z negativno energijo na vse okoli njega. Od stresa jih dobesedno boli glava in prijateljem radi pripovedujejo o svojem finančnem stanju.

via GIPHY

Bik

Moški, rojeni v tem znamenju, ne morejo biti mirni, ko so omejeni v proračunu. Ko je bik slabe volje zaradi denarja, se nagiba k temu, da je zoprn, kjer koli se nahaja, je zajedljiv in čemeren. Tudi če jim ponudite nekaj denarja, to ne bi pomagalo, saj nočejo pomoči drugih ljudi.

via GIPHY

Kozorog

Kozorog je znamenje, ki ceni lastno vrednost glede na svoje finančno stanje. Ker je njihova samopodoba močno povezana z njihovim dohodkom, postanejo negotovi, kadar koli jim zmanjka sredstev. Zelo nerazpoloženi postanejo, ko si nečesa ne morejo privoščiti, in to očitno prenašajo na partnerja.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!