fbpx

Zamrznite detergent za posodo in poglejte čarovnijo!

Foto: envato

Nastalo bo odlično čistilno sredstvo za trdovratne madeže in maščobo, brez drgnjenja.

Vsakdo ima doma detergent za pomivanje posode, vendar verjetno še niste pomislili, da bi jo zamrznili. Ta preprosti trik je delila ena uporabnica družbenega omrežja TikTok, rezultat, ki ga je dobila, pa je več kot neverjeten.

Namreč, vse, kar morate storiti, je, da v modelčke za ledene kocke ali silikonske modelčke za mafine vlijete sredstvo za pomivanje posode in jih postavite v zamrzovalnik.

Ko je popolnoma zamrznjen, nastanejo univerzalne čistilne tablete, ki kot za šalo odstranijo maščobo in umazanijo. Odlični so za odstranjevanje trdovratne maščobe z rešetk v pečici in to brez težavnega drgnjenja.

Odvrzite gobice in uporabite ta trik. Foto: Volodymyr Hryshchenko / Pixabay

Vse, kar morate storiti, je, da zadevo zdrgnete s kocko ledenega detergenta in nato, sperete s toplo vodo. Vsako umazano površino lahko zdrgnete brez strahu, da bi jo poškodovali ali opraskali.

Odlične so tudi za odstranjevanje mastnih madežev z oblačil.

V spodnjem videu si oglejte, kako izgleda celoten postopek.

@fabulosa_cleaning

Frozen washing up liquid hack that leaves oven racks sparkling & lemony fresh. PERFECT to leave in pans, oven dishes & sinks for extra soaking too! Who’s trying this? 🍋 #fabulosa_cleaning #fabulosacleaning #fabulosa #fyp #cleaning #cleaninghacks #cleaningtiktok #clean #cleantok #home #hacks #cleaningtips

♬ 2step – Ed Sheeran

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!