Alive Step Up: 5. tek na Kristalno palačo

Alive Step Up: 5. tek na Kristalno palačo
Zadnjič posodobljeno: :

New York, Chicago, Dunaj, Singapur in drugi, vsi ga že imajo, peto leto zapored pa bomo ponovno dodali na seznam tekačev na najvišjo stolpnico v mestu tudi Slovenijo. Kristalna palača v ljubljanskem BTC-ju bo tudi letos za en dan postala edinstven izziv vsem, ki jo bodo želeli čim hitreje premagati. Prijave na Alive Step Up 5. tek na Kristalno palačo so že odprte, torej s pripravami lahko že začnete sami ali pa se pridružite ekipam, ki se že pridno pripravljajo.

Pomembne Informacije
Kdaj?

Kje?

Kristalna palača

Organizator

Step Up Alive

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

od 18,00 €

Slovenija se lahko pohvali z nekaj visokimi stavbami – v Ljubljani je do pred leti veljal ljubljanski nebotičnik za najvišjega, a je naslov najvišje stolpnice v Ljubljani prevzela Kristalna palača. Visoka stavba zahteva tudi visoke cilje – Alive Step Up je tako pred petimi leti pripeljal tek v najvišjo stolpnico, 89 metrov, 20 nadstropij in 479 stopnic bo zagotovo predstavljalo nepremostljivo oviro za željne adrenalina.

Na Alive Step Up 5. teku na Kristalno palačo se bo tekmovalo v dveh kategorijah – lahka kategorija Step Up  (1-krat osvoji vrh in premagaj 459 stopnic) in ekstremna kategorija Ekstremni Step Up (3-krat osvoji vrh in premagaj 1377 stopnic). Posebna kategorija je Step Up štafeta, ki je namenjena ekipam. Novost je tudi Step Up Black Friday (samo za dekleta – teče se v petkah).

Najhitrejši in najhitrejša iz ekstremne kategorije bosta za eno leto postala kralj in kraljica Kristalne palače. Dogodek ni zgolj zabavne narave, temveč je tudi dobrodelen. Tudi letos se bodo zbirala sredstva za otroke Pediatrične klinike Ljubljana. Če ne tečeš, vsaj prispevaj za boljši jutri vseh otrok – hvaležni vam bodo!

Dodatne Informacije

Več informacij:
alive.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Noben me ne razume: dogodek za mlade, ki vrtijo svet