fbpx

Alpaka Ranč Slovenija: ideja za izlet s čudovitim zimskim programom

Foto: alpakaranc/instagram
Zadnjič posodobljeno: :

Alpaka Ranč v Poljčanah je čudovita destinacija za izlet, ki ponuja druženje s temi neustavljivimi živalmi, igranje in hranjenje alpak ter številne druge aktivnosti, kot je izdelava polstenega mila iz alpakine volne in uživanje v slovenskih dobrotah. Kmalu se bodo začele zimske radosti na Ranču Alpaka, v nadaljevanju pa vam predstavljamo, kaj vse vas tam čaka to zimo.

Pozimi obisk poteka v dveh delih, ki trajajo od ure in pol do dveh ur. Prvi del vključuje ogled in hranjenje živali, igre, kratko predstavitev in čas za fotografiranje z živalmi, drugi del pa je namenjen bifeju s toplimi in hladnimi napitki.

To zimo lahko pričakujemo kuhano vino in čaj, kuhane kranjske klobase, domače sire in kruh ter druge slovenske dobrote. Obisk Ranča bo seveda še naprej potekal na prostem, čaka vas nova pokrita terasa, kjer se bo po ogledu odvijala prava mala zimska pravljica.

Kmalu bo odprta mini trgovina in spletna trgovina, kjer boste lahko kupili različne izdelke iz alpake, kot so volnene kape, šali, rokavice, nogavice in puloverji. Rezervacija obiska je obvezna, svoj termin pa lahko rezervirate preko elektronske pošte alpakarancslovenija@gmail.com ali telefonske številke 031 459 391. Ranč je ob torkih zaprt, ostale dni, vikende in praznike pa je odprt.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.