fbpx

Amanyangyun: dopust na Kitajskem še nikoli ni bil videti bolje

Amanyangyun: dopust na Kitajskem še nikoli ni bil videti bolje

Amanyangyun, najnovejši luksuzni hotel skupine Aman, je v Šanghaju in prav gotovo se boste strinjali, da gre za odlično oazo miru in sprostitve.

Za obisk Kitajske je več kot sto razlogov. Ima bogato zgodovino in tradicijo, posebne običaje ter čudovito naravo. Ljudje tam sledijo tehnološkim in številnim drugim trendom. Sam Šanghaj je znan kot eno od najpomembnejših poslovnih središč na svetu, turistična ponudba mesta pa strmo narašča.
Pred kratkim se je tam odprl hotel Amanyangyun, četrti hotel luksuzne verige Aman, ki je na Kitajskem. Da ne gre le še za eno hotelsko verigo, potrjujejo tudi izraz Amanjunkies, ki opisuje ljudi po celem sveta, ki si želijo bivati prav v hotelih te verige.
Amanyanyung se razprostira na 10 hektarjih, obkrožen pa je z več kot 10 tisoč drevesi in naravo, ki je ne vidimo vsak dan. Zunanjost hotela spoštuje tradicijo, medtem ko je notranjost okolju prijazna. Material, ki prevladuje, je les, seveda pa je mogoče najti tudi številne zelene rastline. Ko k temu dodate še najvišjo kakovost storitev, vam bo takoj jasno, zakaj je treba nastanitev rezervirati več mesecev vnaprej.

Galerija – Amanyangyun: dopust na Kitajskem še nikoli ni bil videti bolje

Dodatne Informacije

Več informacij:
aman.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!