Amazon Prime Day 2020: nori popusti se začnejo že jutri, 13. oktobra

Amazon Prime Day 2020, 48-urni nakupovalni praznik, se začne jutri, 13. oktobra in bo trajal do polnoči 14. oktobra. Čakajo nas nori popusti na področjih elektronike, mode, izdelkov za dom, domačo pisarno, dodatkov za avtomobile, itd.

Amazon Prime Day je eden največjih internetnih nakupovalnih praznikov v letu! Več kot milijon izdelkov, od tehnoloških naprav do izdelkov za dom, za nego kože in oblačil, je za člane “šoping kluba” Amazon Prime takrat na popustih! In vsako leto je Prime Day večji in večji.  Amazon Prime Day 2020 bo trajal kar 48 ur, torej 13. in 14. oktobra, čakajo pa nas res nori popusti.

Nasvet za spletne nakupe na Amazonu:

Slovenci skoraj brez izjeme uporabljamo nemški amazon.de, ki je brezhibno preveden v angleški jezik. Do slednjega dostopamo preko te povezave ali tako, da izberemo jezik pri nastavitvah spletnega mesta amazon.de (shrani to povezavo med priljubljene).

Kje lahko najdem popuste za Amazon Prime Day 2020 in kakšni so ti popusti?

Popusti so zagotovo eden najboljših delov izkušnje z Amazon Prime, ne samo na ta posebni dan, ampak tudi na splošno. Ne pozabite, da vas pravzaprav vsak dan čakajo posebne ponudbe: dnevne ponudbe, “lightning” ponudbe, vidite pa lahko tudi vse, kar šele prihaja na popuste.

Popuste boš za Amazon Prime Day 2020 našel na posebni strani na Amazonu. In kaj vse bo znižano? Dodatki za dom in elektronske naprave (videoigre, droni, kamere, pametni dom, slušalke, izdelki Apple …) bodo znižane vsaj za 20 odstotkov, 20 odstotkov bodo znižana tudi ličila, hrana za hišne ljubljenčke, manjši izdelki za dom, izdelki za dojenčke, itd., moda pa bo znižana za kar 40 odstotkov. Obetajo se tudi popusti za igrače, sete DNK-testov, izdelke za kampiranje in dodatke za avtomobile. 

Lepe popuste za Amazon Prime Day 2020 dobijo tudi izdelki Apple.

Kako lahko kupujem na Amazonu za Prime Day 2020?

Amazon Prime Day je na voljo le za člane “šoping kluba” Amazon Prime! Če to še niste, lahko zdaj takoj začnete z brezplačno 30-dnevno preizkusno različico, kjer lahko uživate enake ugodnosti, kot vsi tisti, ki za članstvo že plačujejo!

Amazon Prime je članstvo pri največjem trgovcu na svetu, ki avtomatično omogoča izjemne nakupne priložnosti. Slednje so povezane z velikimi popusti (Amazon Prime Day) in velikokrat brezplačnim hitrim pošiljanjem izdelkov. Poleg tega obstajajo tudi posebne dnevne ponudbe (Lightning Deals), kjer se na dnevni ravni v vseh kategorijah pojavljajo ekskluzivne ponudbe z izjemnimi popusti, seveda rezervirane le za člane Amazon Prime. Vendar Amazon Prime ne pomeni le posebnih nakupnih ugodnosti. S članstvom v Amazon Prime dobite tudi dostop do ene največjih knjižnic filmov in serij na svetu, Amazon Prime Video. Če radi prebirate knjižne uspešnice, boste s članstvom pridobili še možnost dostopa do Prime Reading, ki predstavlja mesečno izbiro na največji svetovni knjižni polici.

Dodatne Informacije

amazon.de

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Amazon, največji trgovec na svetu, posnel svoj božični oglas 2020 v Ljubljani: navdal vas bo z upanjem