fbpx

Ambient Ljubljana – Pohištveni sejem 2015

Ambient 2015

Ambient Ljubljana – Pohištveni sejem je največja sejemska prireditev notranje opreme z zadnjimi trendi ne le v Sloveniji, ampak kar v regiji med Milanom in Dunajem. Novost letošnjega sejma je Posebni gost, ki mu je organizator odstopil tako imenovano pohištveno promenado. Tam bomo našli blagovno znamko Brands of Friends, ki je nastala na pobudo oblikovalskega studia Desnahemisfera in skupine Wood Stock. Na njihovem razstavno-prodajnem prostoru bo naprodaj več kot 30 slovenskih znamk oziroma proizvodov po znižanih cenah.

Pomembne Informacije
Kdaj?
do
Kje?
Gospodarsko razstavišče, Ljubljana
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
7–9 €

Ambient Ljubljana je največja razstava pohištva daleč naokoli. Gost sejma Ambient Ljubljana 2015 bo poleg znamke Brands of Friends tudi umetniška tržnica ARTish, priznani slovenski rokodelci pa se bodo predstavljali s prodajno razstavo dodatkov za dom. Seveda ne bo manjkala standardna ponudba slovenskih in tujih ustvarjalcev notranje opreme in pohištva.

PREBERITE ŠE: Garažna razprodaja jesen 2015 v dvorani ŠD Tabor

Mednarodni sejem Ambient Ljubljana, nekakšna borz idej s pogledom v prihodnost, sicer že več kot dve desetletji spremlja razvoj in dosežke pohištvene panoge in na Gospodarskem razstavišču je mogoče na enem mestu dobiti pregled nad vso ponudbo notranje opreme. Nič drugače ne bo letos.

Dodatne Informacije

Več informacij:
pohistveni-sejem.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!