fbpx

Mobilna hišica nov dom para, ki je pustil službo in potuje po ZDA

V današnjih časih se zdi nezaslišano, da pustiš službo, pa če je plača še tako borna in smo z njo še tako nezadovoljni. A to si velikokrat pravimo do pokoja. Zato, če imaš sanje, ne pusti, da jim služba stoji na poti. Prav to si je verjetno mislil ameriški par, Guillaume Dutilh in Jenna Spesard, ki sta pustila službi in ustaljeno življenje zamenjala za mobilno hišico s katero potujeta po ZDA.

Guillaume Dutilh in Jenna Spesard sta pustila svoji službi in od leta 2014 v posebej izdelani mobilni hišici s 125 kvadrati (izdelal jo je Dutilh sam), potujeta po ZDA. V tem času sta prečesala že lep kos države. Točneje je za njima 25 zveznih držav in kar 16 tisoč kilometrov. Nekaj zelo zanimivih utrinkov iz njunega potovanja najdete v galeriji, če jima želite slediti, pa to lahko storite tu: tinyhousegiantjourney.com.

PREBERITE ŠE: Nepogrešljive mobilne aplikacije za potovanja & pametne popotnike

Sledite pa jima lahko tudi na njunem YouTube kanalu: youtube.com/user/tinyhousegj

Dodatne Informacije

Več fotografij:
www.gd-photos.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.