fbpx

Angara Maximus – jedilna miza, ki je tudi žar

Jedilna miza-žar Angara Maximus

Klasičen prizor na pikniku. Moški so zbrani okoli žara, ženske pa v kuhinji pripravljajo solato in priloge. Ta zabetonirana slika v naši glavi se utegne v prihodnosti spremeniti. Spoznajte Angaro Maximus, jedilno mizo, ki omogoča peko mesa in ostalih jedi na žaru kar za mizo!

Vam gre na živce, ker prijatelj meso na žaru vedno preveč zažge? Z jedilno mizo, ki je tudi žar, Angara Maximus se to ne bo več dogajalo, saj si boste lahko meso spekli kar sami. Za to vam ne bo treba v celoti prevzeti vajeti nad žarom, saj Angara Maximus omogoča, da si, podobno kot fondi, meso pripravljate sproti kar za mizo in ob udobju stola.

PREBERITE ŠE: Najenostavnejši žar nasveti za vedno uspešen piknik

Jedilna miza, ki je tudi žar.
Jedilna miza, ki je tudi žar.

Jedilna miza, ki je tudi žar, Angara Maximus ne uničuje romantike pečenja na žaru, saj družba ostaja zbrana na kupu in še vedno lahko čeblja ob cvrčanju mesa, bučk, krompirja in zelenjave, le pokupčkana ni več in pri tem nam ni treba stati. Vsesezonska miza je primerna za osem ljudi in vsebuje tri neodvisne plinske žare, vgrajene v mizo. Zakaj vsesezonska? Ker ni le sposobna priprave hrane, temveč se lahko uporablja tudi kot grelec (s podobno funkcijo kot grelci v lokalih), zato se vam tudi v večernih urah ali hladnejših mesecih ne bo treba prestaviti v notranjost, saj vas bo miza prijetno grela. In še to: opremljena je z LED-žarnicami, ki jih lahko prilagodite in tako ustvarite popolno atmosfero na vrtu ali terasi. Edina sitnost je, ker boste morali zanjo odšteti celo premoženje, okoli 13 tisoč evrov! Naročite jo lahko tu.

Dodatne Informacije

Več informacij:
ibbq.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.