fbpx

Apartmajska hiša Pr’ Mružo (Bohinj): lično opremljeni apartmaji, kot nalašč za aktiven oddih

Foto: Booking.com

Spoznajte lepote Bohinja v vseh letnih časih, po napornem in odkrivanja polnem dnevu pa se udobno namestite v simpatičnih apartmajih Pr' Mružo.

Občudujte zelene tolmune bližnjih potokov v pomladanskih mesecih ali pa uživajte v vonju cvetočih travnikov, se potopite v kristalno čisto Bohinjsko jezero poleti, pozimi pa se spustite po zasneženih strminah. Bohinj ponuja vrsto možnosti za aktiven oddih, obenem pa tudi kopico nastanitev, kjer se lahko gibanja željni gostje tudi spočijejo po napornem dnevu.

Apartmajska hiša Pr’ Mružo se nahaja v Srednji vasi, nekaj kilometrov stran od Bohinjskega jezera, umaknjena pred trumami turistov in gnečo. Zato pa je odlično izhodišče za pohodništvo in ostale športne aktivnosti. V zimskem času pa vam nudijo najem smučarske opreme, prodaja smučarskih vozovnic ter shramba za smučarsko opremo. Opremo lahko shranite v sklopu apartmajske hiše.

V sklopu nastanitve sta dva lično opremljena apartmaja in studio, ki združujejo tradicionalno arhitekturo in skandinavsko izčiščenost. V vseh najdete dobro opremljene kuhinjske enote, udobne dnevne prostore in zakonske postelje.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!