fbpx

Aplikacija Angry Birds 2 – jezni ptiči so nazaj v prvem pravem nadaljevanju

Jezni ptiči so nazaj v Angry Birds 2

Ljubitelji pernate franšize Angry Birds pozor! Čeprav se je evforija frcanja jeznih ptičev nekoliko polegla, pa ena najbolj priljubljenih iger za pametne telefone napoveduje veliki povratek. In tu ne mislimo prek filmskih platen, kamor jezni ptiči priletijo julija 2016, pač pa je govora o aplikaciji Angry Birds 2, ki je že na voljo za uporabnike iOS in Android naprav. Jezni ptiči so torej nazaj in edino vprašanje na mestu je, zakaj jih še nimate na svojem telefonu?!

Angry Birds 2? Ste tudi vi zmedeni? Kaj ne obstaja že tone nadaljevanj te igre za mobilne telefone, ki je prvič udarila davnega leta 2009. Drži, 14, če smo natančni. Od takrat so ustvarjalci jezne ptiče med drugim poslali tudi v vesolje (Angry Birds Space), druge izpeljanke pa se glasijo Angry Birds Rio, Angry Birds Friends, Angry Birds Seasons, Angry Birds Star Wars, Angry Birds Go!, Angry Birds Transformers, Angry Birds Fight!, Angry Birds Stella, itd. A to niso bila prava nadaljevanja, ker v naslovu pač niso imela številke 2. Vsaj tako pravijo pri Roviu, ki stoji za ptiči. Na pravega je bilo torej treba čakati kar šest let. In ker se je medtem mobilna krajina precej spremenila, so se tudi oni prilagodili novemu okolju. V rokavu imajo nove trike, tu je možnost igranja z ostalimi igralci po svetu (vsakodnevni turnirji), možnost samodejne izbire ptiča za odstrel iz jate, ki se je povečala za novega člana Silverja, dodelana pa je tudi vizualna podoba.

PREBERITE ŠE: Aplikacija Star Wars – edina aplikacija, ki jo ljubitelji Vojne zvezd zares potrebujejo


In tako bo naša produktivnost spet padla. In to tako kot objekti, ki jih rušijo ptiči, okoli šefa pa bo vse frčalo kot s ptičev, ko nas bo zalotil med igranjem v službenem času. Le glejte, da zaradi Angry Birds 2 na koncu ne ”odfrčite” iz službe.

Dodatne Informacije

Prenos za:
iOS
Android

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.