fbpx

Volo – vrtni gugalnik za dva

Vrtni gugalnik Volo

V dvoje je lepše pravijo. To idejo sta brata Jules in Jason Henry, gonilna sila za znamko zunanjega pohištva Sveglio, prenesla tudi na vrtni gugalnik Volo. Ime kraljevskega gugalnika izhaja iz italijanščine in pomeni 'letim', omogoča pa, da se nežno pozibavate ne le v paru ampak tudi v stilu. Izbirate lahko tako med različnimi barvami platna kot kovinskih polmesečnih nog.

Če ste zaljubljeni, potem vas bo vrtni gugalnik Volo prav gotovo očaral. Namenjen je namreč poležavanju in zibanju v dvoje. Poleg izbire barve počivalne površine, ki spominja na visečo mrežo, lahko izbirate tudi med barvami konstrukcije narejene s pomočjo 3D tiskalnika. Na voljo so starinsko bronasta, nebeško bela, srebrna kot zvezdni prah ali odtenek po želji. Čeprav je gugalnik v osnovi namenjen zunanji rabi, pa se ne brani notranjih prostorov.

PREBERITE ŠE: Kavč iz kartona, ki se ziba kot gugalnik in sestavi 1, 2, 3.

Nosilnost Vola je 272 kilogramov, kar pomeni, da se na gugalniku lahko zbere cela družina. Avtorja Jules in Jason Henry iz Sveglia pravita, da nas rahlo gibanje naprej in nazaj opominja, da se življenje vseskozi premika in nikoli ne miruje. Lahko jima samo pritrdimo.

Dodatne Informacije

Več informacij:
sveglio.co

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.