fbpx

Aplikacija Drive & Listen za vse, ki pogrešate potovanja

Zadnje leto smo vsi bolje spoznali skrite kotičke in naravne lepote Slovenije, vendar si moramo priznati, da že pošteno pogrešamo občutek, ko se vkrcamo na letalo in se podamo v novo pustolovščino. Ker so potovanja v večine dele sveta še vedno prepovedana ali pa vsaj zelo omejena, je med ljubitelji potovanj v zadnjem času postala priljubljena aplikacija Drive & Listen.

Pred letom dni nismo mogli niti sanjati, v kolikšni meri in kako dolgo bo pandemija vplivala na vsa področja našega življenja in s tem na svet potovanj. Nato so nas potolažile številne spletne strani, kjer smo lahko virtualno potovali, obiskali najboljše svetovne muzeje in najlepše nacionalne parke. In tedaj je nastala tudi aplikacija Drive & Listen.

Foto: Chait Goli / Pexels

Kaj je Drive & Listen in zakaj vas bo osvojil?

Odpravite se na virtualno vožnjo z avtom kjerkoli po svetu. Drive & Listen je spletno mesto, kjer lahko uživate v vožnji kjer koli na svetu in hkrati poslušate lokalni radio. Natančneje, na izbiro imate 53 destinacij po vsem svetu, vse kar morate storiti je, da izberete mesto, po katerem se želite ‘voziti’. Videoposnetki, ki jih vidite na strani Drive & Listen, so posnetki nadzornih kamer, naloženi na YouTube. Medtem ko uživate v vožnji po mestnih ulicah, lahko prisluhnete več lokalnim radijskim postajam z uličnim hrupom ali brez njega. Tako lahko virtualno obiščete destinacije, ki so že dolgo na vašem seznamu in za trenutek dobite občutek, da ste res tam. Od Amsterdama do Londona, Buenos Airesa, New Yorka pa vse do Züricha, se iz udobja svojega doma podajte na virtualno vožnjo in uživajte v znamenitostih najljubših mest na svetu.

NALOŽO APLIKACIJO DRIVE & LISTEN

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!