Apple Smart Battery Case: zaščitni ovitek in polnilna baterija v enem

Apple Smart Battery Case je zaščitni ovitek in baterija
Zadnjič posodobljeno: :

Pametni telefon je uporaben samo toliko časa, kot je uporabna baterija. iPhone 6 in 6S sta lahko še tako dobra, a ko vas enkrat izda baterija, je tako, kot da ga ne bi imeli. In ker je baterija najnovejših modelov iPhone spet eden najšibkejših členov telefona, je Apple izdal Smart Battery Case, uradni zaščitni ovitek in polnilno baterijo v enem, ki podaljša avtonomijo telefona za kar 25 ur!

Osnovne Informacije
Znamka

Apple

Model

Smart Battery Case

Cena

90 €

Trgovina

Apple

Avtonomija pametnega telefona marsikomu, ki je veliko na poti, povzroča glavobole. Pri Applu so se problema lotili z izdajo pametnega zaščitnega ovitka, ki je hkrati polnilna baterija. Vse lepo in prav, a za to boste plačali kar visoko ceno. Ne toliko v evrih kot v estetskem smislu, saj se lahko poslovite od elegantnega telefona.

PREBERITE ŠE: 7 ovitkov za iPhone, ki jih zaradi njihove uporabnosti preprosto moramo imeti

Za dodatnih 25 ur pogovorov oziroma dodatnih 18 ur uporabe spleta oziroma 20 ur predvajanja videovsebin bo namreč iPhone postal mobilni ”notredamski zvonar”, saj mu bo na hrbti strani zrasla grba. Ovitek, izdelan posebej za iPhone 6 in 6S  je na voljo v črni in ogleno sivi barvi po (preračunani) ceni 90 evrov. Videz ali avtonomija, to je tu vprašanje.

Dodatne Informacije

Več informacij:
apple.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Najboljša igralna konzola 2020: Switch, Xbox One ali PlayStation?