fbpx

Art Hotel Tartini: butični umetniški hotel v osrčju Pirana

Foto: Art Hotel Tartini

Piran nudi vrsto čudovitih nastanitev in Art Hotel Tartini, je brez dvoma ena izmed njih.

V osrčju Pirana najdete Art Hotel Tartini, butični hotel, ki gostom nudi edinstveno oblikovno in umetniško zasnovane sobe, v katerih se bodo počutili kot doma. Pohvali se lahko s skritim vrtom na strehi s pogledom na piranski zaliv, kavarnico in koktajl barom, ki se razteza na več nivojskih terasah s prečudovito naravno kuliso.

Gostje lahko izbirajo med 46 umetniško oblikovanimi sobami, med drugim tudi predsedniškim apartmajem z zasebno teraso in dvoposteljnimi sobami ter suitami. Sobe nudijo čudovite poglede na piranske uličice in morje, opremljene pa so z izvirnimi deli priznanega slovenskega umetnika Jaše.

Popijte kavo v hotelski kavarni s pogledom na Tartinijev trg ali pa si privoščite kozarec izbranega vina ob ogledovanju mimoidočih turistov. Središčna lega hotela nudi enostaven dostop do odličnih restavracij in dogajanja, tudi mestna plaža je le lučaj stran. Hotel je nadvse priljubljen tudi med zaljubljenci, ki si na terasi obljubijo večno zvestobo.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!