Kaj pomeni, če ste rojeni 1., 10., 19. ali 28. dan v mesecu?

Zadnjič posodobljeno: :

Astrologi so ugotovili, da so ljudje, ki so rojeni 1., 10., 19. ali 28. dan v mesecu, rojeni pod srečno zvezdo. S sabo nosijo poseben pečat usode, po drugi strani pa jim ena osebnostna lastnost lahko zelo oteži življenje. Poglejte, kaj prinašajo te številke.

Prednosti

Po numerologiji ima vsaka številka poseben pomen, številke v datumu rojstva pa so še posebej pomembne pri numeroloških razlagah. Ljudje, rojeni 1., 10., 19. ali 28. dan v mesecu naj bi bili izjemno družabni in radovedni, zato jih je enostavno opaziti v množici ljudi. Iz njih izvira nekakšna notranja moč in posebna energija. Že kot otroci kažejo znake radovednosti in postavljajo vprašanja, na katera starši včasih ne najdejo odgovora.

Imajo odličen smisel za humor in močno pozitivno energijo. Znajo razveseliti, očarati in pritegniti. Razvili so veliko samozavest, se cenijo in se ne bojijo izzivov. Najbolj uživajo pri opravljanju težkih in neraziskanih nalog, saj se pri tem počutijo kot pravi junaki. Ko spoznate te osebe in se jim približate s svojo iskrenostjo, vas lahko spustijo k sebi in vam pokažejo tudi ranljivo plat. Ko jim boste blizu, obstaja velika verjetnost, da bodo za vas postali najboljši prijatelji in zaupniki, na katere se lahko zanesete kadarkoli. Sami cenijo iskrenost in spoštljivost, zato tega nikakor ne izdajte.

Napaka, ki povzroča težave

V poslu so lahko izjemno uspešni, ker imajo odlične ideje in jih z velikim veseljem vedno koristno uporabljajo. Ne bojijo se poudariti svojih sposobnosti in moči, v poslu pa vedno dosežejo tisto, kar so si zamislili ne glede na težave. Vendar imajo eno veliko pomanjkljivost. Lahko so veliki egoisti. Težko sprejmejo in priznajo svoje napake in pogosto mislijo, da imajo le oni prav.

Na poslovnem področju je lahko to dobra lastnost, v partnerski vezi pa niti ne. Ti posamezniki so lahko rojeni vodje, ki skupino ljudi pripeljejo do cilja. Ti ljudje so lahko izredno hladni do vas, če jih užalite. Zato pazljivo z besedami.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!