fbpx
Foto: Bang & Olufsen

Bang & Olufsen Beoplay Portal: vrhunski par igračarskih slušalk z ANC

V sodelovanju z Xboxom

Bang & Olufsen je v sodelovanju z Xboxom ustvaril svoje prve gejmerske slušalke z aktivnim odstranjevanjem hrupa, ki bodo v prvi vrsti navdušile avdiofile.

Industrija videoiger danes ustvari več letnih prihodkov kot svetovni filmski trg in severnoameriški trg športa skupaj, zato ne preseneča, da se je vse več prestižnih podjetij začelo spuščati v ta segment (Herman Miller s ponudbo igračarskih stolov in Aston Martin s svojo “sim racing” opremo). Temu trendu sledi tudi Bang & Olufsen, ki je tokrat svoje vrhunske materiale, minimalističen skandinavski oblikovalski jezik in vrhunski zvok prenesel na svoje prve namensko izdelane igračarske slušalke.

Slušalke Beoplay Portal so bile zasnovane v sodelovanju z Xboxom in se ponašajo z vrsto funkcij, značilnih za svet igračarstva: integrirana brezžična brezžična povezljivost z Xboxom (2,4 GHz) in več prednastavljenih načinov igranja iger, vključno z RPG in FPS.

Beoplay Portal se ponašajo z do 24-urno avtonomijo baterije, poleg tega pa imajo tudi prilagodljivo aktivno odpravljanje hrupa (ANC), povezljivost z Bluetoothom 5.1, Dolby Atmos in sposobnost nadzora na dotik. Slušalke z ANC, izdelane iz kombinacije telečjega usnja, aluminija in tekstilnih vlaken iz bambusa, sprejemajo zvok iz prilagojenih 40-milimetrskih elektro-dinamičnih gonilnikov z neodim magneti. Za udobje poskrbita plišasto oblazinjenje in majhna teža slušalk (280 gramov).

Slušalke Bang & Olufsen Beoplay Portal so že na voljo za prednaročilo v treh barvnih možnostih (črna, mornarsko modra, siva) po ceni 499 evrov.

Znižano za 81,01 EUR
Bang & Olufsen Beoplay Portal Xbox - Kabellose...
Bang & Olufsen Beoplay Portal Xbox - Kabellose...
499,00 EUR −81,01 EUR 417,99 EUR

Zadnja posodobitev 2022-11-26 / Partnerske povezave / Vir fotografij: Amazon Product Advertising API

Nakup izdelkov brez DDV-ja na Amazon

Slovenske pravne osebe – zavezanci za DDV – lahko na Amazon.de kupujejo brez DDV-ja – davka na dodano vrednost, v kolikor se vaše podjetje na Amazon.de registrira kot poslovni uporabnik. Registracija je hitra in enostavna, z njo pa pridobite posebne poslovne popuste!

PRIJAVA PODJETJA IN NAKUP BREZ DDV

 

Dodatne Informacije

Članek lahko vsebuje partnerske povezave.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!