fbpx

Barvita in zabavna pomlad

Pri izdelavi nove kolekcije za pomlad 2009 so se pri Cicibanu oprli na tri zanimive predloge  uglednih kreatorjev za letošnjo pomlad. Prvi predlog "preprosto in klasično" se nanaša na mirne, klasične barve, kot so jeans modra, temno modra, siva, bež in bela ter kombinacijo teh barv. Ta pristop je primeren za ...

Pri izdelavi nove kolekcije za pomlad 2009 so se pri Cicibanu oprli na tri zanimive predloge  uglednih kreatorjev za letošnjo pomlad. Prvi predlog “preprosto in klasično” se nanaša na mirne, klasične barve, kot so jeans modra, temno modra, siva, bež in bela ter kombinacijo teh barv. Ta pristop je primeren za vsako priložnost in vedno moden. Naslednji pristop so “tradicionalne svetle, otroške barve”, roza, modra, zelena, ki se tudi mešajo s klasičnimi barvami, kot sta bela in siva. Veliko je naravnih rjavih tonov z oranžno, rumeno, bež in lan barvo. In zadnji “nore barve”, ki so zelo zabavne in polne življenja. To je mešanje vseh mogočih svetlih barv v eno mešanico. Materiali so naravni in mehki, veliko je modnega brušenega ali poliranega usnja z raznimi dodatki in našitki. Za deklice še vedno prevladujejo svetleči in lakasti čeveljčki z našitimi bleščicami, rožicami in srčki. Dečke pa bo razveselila nova linija racing, ki jih bo popeljala v svet formule ena. A vendarle, pri Cicibanu še vedno ostaja v ospredju kakovost, tako pri izbiri materialov kot pri izdelavi otroških čevljev, za zdrav in udoben korak najmlajših.

www.ciciban.info

Prejšnje
Iskreni otrok

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.