fbpx

Barvni šali in rute: absolutni modni hit leta 2022

Foto: Cottonbro/Pexels

Absolutni hit letošnjega leta so barvni šali, ki se odlično prilegajo vsaki obliki glave, in so odličen modni dodatek za pomladne modne kombinacije. Lahko jih nosite za različne priložnosti in na različne načine.

Ta modni dodatek so v petdesetih letih prejšnjega stoletja začela nositi pin-up dekleta, ki so si rute vezale okoli glave. Danes lahko ruto kombinirate na različne načine in tako dosežete romantičen, vinatage in podeželski videz, izberete slog, ki vam najbolje ustreza.

Enostavno jih lahko ovijete okoli glave, vratu, celo okoli torbice, zavežete v čop ali pa si jih nadenete kot modni dodatek. Izbrali smo nekaj kombinacij s katerimi lahko dosežete zanimiv in vpadljiv videz ter ukrotite svoje lase, ko si nimate časa urejatii pričeske.

Foto: Cottonbro/Pexels

Rute v vintage slogu so verjetno najbolj priljubljene, saj gre za nekakšno klasiko, ki jo je nosila priljubljena igralka Audrey Hepburn. Preprosto zavežite robove rute pod brado in celoten videz dopolnite z barvnimi očali.

Foto: Cottonbro/Pexels

Svoj najljubši barvno ruto lahko zavežete tudi v stilu ‘podeželja‘. Robove rute zavežite za glavo, celoten videz pa dopolnite s preprostim naravnim ličenjem, ki se popolnoma prilega temu slogu.

Če si želite lase povezati v čop, lahko ruto uporabite kot popoln modni dodatek.

Foto: Ron Lach/ Pexels

Ni vam treba nositi barvnih rut izključno na glavi. Lahko jih nosite tudi na svoji najljubši torbici, če jo želite narediti bolj vpadljivo in zanimivo. Preprosto ovijte šal okoli ročaja torbe, nato pa konce zavežite v pentljo ali vozel. Vaša torba je lahko s samo to malo podrobnostjo videti povsem drugače.

Foto: Artem Beliaikin/ Pexels

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!